Rață Confit
Duck Confit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 2223 calorii, 47G de proteine, și 226g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați grăsimea de rață prestată, usturoiul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Confit De Rață, Rață Confit, și Ce Este Confitul De Rață.
Instrucțiuni
Condimentează picioarele de rață cu sare kosher pe ambele părți.
Așezați-le într-o pungă mare resigilabilă.
Adăugați coaja de lămâie și feliile, usturoiul, boabele de ienibahar, fructele de ienupăr și cimbrul proaspăt. Sigilați și masați picioarele de rață prin pungă până când toate ingredientele sunt dispersate uniform. La frigider 24 de ore pentru a se marina.
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (93 grade C).
Scoateți picioarele de rață din marinată. Clătiți-le și uscați-le.
Așezați restul conținutului pungii în fundul unui vas sigur pentru cuptor suficient de mare pentru a ține picioarele într-un singur strat, de preferință fontă emailată sau sticlă. Aranjați picioarele de rață cu pielea în jos în vas.
Se toarnă grăsimea de rață într-o cratiță mică și se încălzește la foc mic până la lichid.
Se toarnă peste picioarele de rață până când sunt complet acoperite. Dacă picioarele nu sunt acoperite, îl puteți completa cu puțin ulei de măsline. Pe măsură ce picioarele gătesc, mai multă grăsime va fi redată de pe piele. Acoperiți vasul cu un capac.
Coaceți timp de 6 până la 7 ore în cuptorul preîncălzit, până când carnea trage ușor din os.
Scoateți picioarele de rață din grăsime și puneți-le într-un recipient etanșabil. Puteți lăsa oasele înăuntru sau le puteți îndepărta. Asigurați-vă că există spațiu în partea de sus a recipientului. Se strecoară toate solidele din grăsimea rămasă și se aruncă solidele.
Se toarnă grăsimea peste rață în recipient, acoperind complet. Sigilați și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Odată ce borcanul este rece, puneți-l la frigider și lăsați carnea de rață să se vindece timp de 2 luni. Rezervați orice grăsime de rață rămasă pentru alte utilizări.