Rață Confit

Rață Confit
Duck Confit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 2223 calorii, 47G de proteine, și 226g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați grăsimea de rață prestată, usturoiul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Confit De Rață, Rață Confit, și Ce Este Confitul De Rață.

Instrucțiuni

1
Condimentează picioarele de rață cu sare kosher pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Picior De RațăPicior De Rață
2
Așezați-le într-o pungă mare resigilabilă.
3
Adăugați coaja de lămâie și feliile, usturoiul, boabele de ienibahar, fructele de ienupăr și cimbrul proaspăt. Sigilați și masați picioarele de rață prin pungă până când toate ingredientele sunt dispersate uniform. La frigider 24 de ore pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Picior De RațăPicior De Rață
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (93 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți picioarele de rață din marinată. Clătiți-le și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6
Așezați restul conținutului pungii în fundul unui vas sigur pentru cuptor suficient de mare pentru a ține picioarele într-un singur strat, de preferință fontă emailată sau sticlă. Aranjați picioarele de rață cu pielea în jos în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă grăsimea de rață într-o cratiță mică și se încălzește la foc mic până la lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se toarnă peste picioarele de rață până când sunt complet acoperite. Dacă picioarele nu sunt acoperite, îl puteți completa cu puțin ulei de măsline. Pe măsură ce picioarele gătesc, mai multă grăsime va fi redată de pe piele. Acoperiți vasul cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Coaceți timp de 6 până la 7 ore în cuptorul preîncălzit, până când carnea trage ușor din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți picioarele de rață din grăsime și puneți-le într-un recipient etanșabil. Puteți lăsa oasele înăuntru sau le puteți îndepărta. Asigurați-vă că există spațiu în partea de sus a recipientului. Se strecoară toate solidele din grăsimea rămasă și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
11
Se toarnă grăsimea peste rață în recipient, acoperind complet. Sigilați și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Odată ce borcanul este rece, puneți-l la frigider și lăsați carnea de rață să se vindece timp de 2 luni. Rezervați orice grăsime de rață rămasă pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista