Rață arsă cu sos de smochine

Rață arsă cu sos de smochine
Rața arsă cu sos de smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 572 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați scallion, smochine de misiune, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de rață ars cu sos de smochine, Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, și Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați sânii de rață într-un vas mare de copt, cu pielea în sus. Într-un castron, bateți câte 2 linguri de ulei de măsline și oțet cu miere, scallion, oregano, salvie, 2 căței de usturoi tocați, 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Piept De RațăPiept De Rață
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă marinada peste sânii de rață și se întoarce la strat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore, întorcându-se după 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de gătit.
4
Între timp, într-o cratiță medie, combinați vinul, bulionul și ceapa cu usturoiul rămas, zahărul, coaja, 1/2 linguriță de cimbru și un vârf de ienibahar. Aduceți la fierbere și adăugați smochinele. Reduceți focul la moderat scăzut, acoperiți și fierbeți până când smochinele sunt doar moi, aproximativ 25 de minute. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Pureați o treime din amestecul de smochine într-un robot de bucătărie, apoi reveniți în cratiță. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de cimbru și 3 linguri de oțet și se condimentează cu sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți rața din marinată; se usucă. Condimentează ușor cu sare. În fiecare dintre cele 2 skillete medii, încălziți 2 linguri de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați rața la skillets, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți, reduceți focul la moderat și gătiți până la mediu rar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute. Feliați subțire rața pe diagonală și serviți cu sosul de smochine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista