Rață arsă cu sos de smochine

Rață arsă cu sos de smochine
Rața arsă cu sos de smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 572 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați scallion, smochine de misiune, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de rață ars cu sos de smochine, Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, și Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați sânii de rață într-un vas mare de copt, cu pielea în sus. Într-un castron, bateți câte 2 linguri de ulei de măsline și oțet cu miere, scallion, oregano, salvie, 2 căței de usturoi tocați, 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Piept De RațăPiept De Rață
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă marinada peste sânii de rață și se întoarce la strat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore, întorcându-se după 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de gătit.
4
Între timp, într-o cratiță medie, combinați vinul, bulionul și ceapa cu usturoiul rămas, zahărul, coaja, 1/2 linguriță de cimbru și un vârf de ienibahar. Aduceți la fierbere și adăugați smochinele. Reduceți focul la moderat scăzut, acoperiți și fierbeți până când smochinele sunt doar moi, aproximativ 25 de minute. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Pureați o treime din amestecul de smochine într-un robot de bucătărie, apoi reveniți în cratiță. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de cimbru și 3 linguri de oțet și se condimentează cu sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Scoateți rața din marinată; se usucă. Condimentează ușor cu sare. În fiecare dintre cele 2 skillete medii, încălziți 2 linguri de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați rața la skillets, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți, reduceți focul la moderat și gătiți până la mediu rar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute. Feliați subțire rața pe diagonală și serviți cu sosul de smochine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista