Rața prăjită cu mere și prune

Rața prăjită cu mere și prune
Friptura de rață cu mere și prune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3050 calorii, 81G de proteine, și 246g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,62 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de semințe de țelină, frunze de salvie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Rața prăjită cu prune și varză fiartă cu vin, Duck Cu Prune În Vin Roșu, și Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rața este o pasăre notorie grasă. Pentru a diminua grăsimea și a produce o piele crocantă, începeți prin tăierea excesului de grăsime din organism. Clătiți bine rața, în interior și în exterior și uscați-o cu prosoape de hârtie. Condimentează pasărea în interior și în exterior cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Pentru a pregăti umplutura: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa, țelina, semințele de țelină, prunele, merele și 4 frunze de salvie; condimentează cu sare și piper; se sotează 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Prune UscatePrune Uscate
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați cuburile de pâine și aruncați amestecul împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
5
Puneți umplutura într-un bol mare de amestecare și umeziți-o cu o stoarcere de lămâie și smântâna grea; dați-i o altă aruncare și condimentați cu sare și piper. Puneți umplutura în cavitatea raței. Scoateți o bucată lungă de folie de aluminiu și așezați-o pe un suport de inserție montat într-o tigaie de prăjire, lăsați un pic de folie să atârne de capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Așezați rața, cu pieptul în sus, pe folie; trageți vârfurile aripii înapoi sub rață și pliați excesul de folie peste capătul raței cu umplutura. Folia va proteja umplutura de ardere și căderea în grăsimea delicioasă de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Prăjiți rața timp de 21/2 până la 3 ore, rotind tigaia la fiecare 20 de minute. Poate părea o problemă, dar este cel mai bun mod de a asigura o piele chiar crocantă. Picioarele se vor mișca ușor atunci când pasărea este terminată și un termometru citit instantaneu va înregistra aproximativ 180 de grade F atunci când este introdus în coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți suportul de inserție din tigaie și așezați rața pe o tăietură pentru a o lăsa să se odihnească înainte de a ciopli. Acum aveți o mulțime de grăsime de rață în partea de jos a tigaiei de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Se toarnă toate, cu excepția a două linguri de grăsime de rață într-un recipient și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
1
Așezați tigaia de prăjire, cu câteva linguri de grăsime de rață, pe aragaz peste 2 arzătoare setate la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2
Se presară făina și se amestecă pentru a face o pastă. Porniți căldura până la înălțime și adăugați vinul, gătiți și amestecați, răzuind fundul tigaiei, până când lichidul se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați bulionul de pui și restul de 4 frunze de salvie, condimentați cu sare și piper. Gatiti si amestecati timp de 1 pana la 2 minute pana cand sosul s-a ingrosat usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista