Ravioli și supă de legume
Supa de ravioli și legume este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 485 de calorii . Pentru 2,24 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită baghetă, bulion de legume, țelină și scarole. Este perfect pentru iarnă . Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 94% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ravioli de legume de grădină cu brodo de roșii , mini supă de chifteluță și ravioli cu crutoane de usturoi și ravioli de pui și brânză de capră la grătar .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și cimbru și gătiți, amestecând din când în când, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul și 3 căni de apă și creșteți focul la mare. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se adaugă ravioli. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când raviolii sunt fragezi (vezi eticheta pentru timpul aproximativ de gătire).
Adăugați scarola în supă și gătiți, amestecând, până se ofilește. Se condimentează cu sare și piper. Se pune supa în boluri și se stropește cu brânză.
Fotografie de Andrew Purcell