Ravioli și legume la cuptor
Ravioli și legume coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână broccoli, condimente, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Legume la grătar și Ravioli, Legume stivuite și Ravioli, și Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați paste și legume; gatiti 5 minute.
În timp ce pastele și legumele se gătesc, combinați 1/2 cană de lapte și făină; se amestecă bine.
Combinați amestecul de făină, laptele rămas, condimentele italiene și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă 1/2 cană parmezan.
Combinați amestecul de paste și sosul de brânză; se amestecă bine. Puneți lingura într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Presărați 1/4 cană de brânză rămasă peste pesmet; coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor.