Ravioli și Edamame în sos parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli și Edamame în sos parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 394 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, ravioli de brânză, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de sparanghel în sos parmezan, Ravioli de ciuperci cu sos parmezan-arpagic, și Mușcături de parmezan edamame la cuptor cu baie cremoasă de wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. În timp ce apa se încălzește, măsurați ingredientele rămase.
Adăugați ravioli în apa clocotită și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați soia și gătiți încă 12 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți ravioli și soia, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit.
Întoarceți ravioli în oală și amestecați cimbru.
Bateți împreună smântână, parmezan, sare, piper și lichid de gătit rezervat. Aruncați amestecul de paste cu amestecul de smântână, împărțiți în 4 boluri și serviți imediat.