Ravioli și Edamame în sos parmezan

Ravioli și Edamame în sos parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli și Edamame în sos parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 394 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, ravioli de brânză, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de sparanghel în sos parmezan, Ravioli de ciuperci cu sos parmezan-arpagic, și Mușcături de parmezan edamame la cuptor cu baie cremoasă de wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. În timp ce apa se încălzește, măsurați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ravioli în apa clocotită și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați soia și gătiți încă 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
4
Scurgeți ravioli și soia, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
RavioliRavioli
5
Întoarceți ravioli în oală și amestecați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Bateți împreună smântână, parmezan, sare, piper și lichid de gătit rezervat. Aruncați amestecul de paste cu amestecul de smântână, împărțiți în 4 boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista