Ravioli Uriași De Dovlecei Butternut

Ravioli Uriași De Dovlecei Butternut
Ravioli uriași de dovlecei de Butternut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 471 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ravioli Uriași De Dovlecei Butternut, (Gigant și Mini) de vacanță Butternut suc de fructe Lasagna role cu spanac, și Ravioli De Squash Butternut.

Instrucțiuni

1
Asigurați-umplere: Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți bucăți de dovlecei într-o tigaie cu margini, stropiți cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți, amestecând dovlecelul la fiecare 20 de minute, până când este foarte fraged, 35 până la 45 de minute. Lingurați cu grijă dovlecelul fierbinte într-un robot de bucătărie și învârtiți până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Răzuiește dovleceii într-un bol mare și lasă să se răcească. Amestecați migdalele, Salvia, parmezanul și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Asamblați ravioli: tapetați o tigaie cu margini cu hârtie pergament și presărați cu semolă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Așezați 1 foaie de paste pe o suprafață de lucru. Începând cu 2 în. departe de un capăt scurt, lingurați 2 linguri. movilă de umplere pe mijlocul foii de paste; repetați la 4-in. intervale. În jurul movilelor de umplutură, periați pastele cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați o a doua foaie de paste peste prima, începând de la un capăt scurt și ușurând pastele peste umplutură, apăsând ușor aerul și sigilând pastele în jurul fiecărei movile de umplutură în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Tăiați laturile lungi ale foii de paste cu o roată de patiserie sau cuțit, astfel încât foaia să fie de 4 in. larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Tăiați ravioli între umplere pentru a face 4-in. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
11
Transferați ravioli în tigaia căptușită cu pergament și acoperiți cu folie de plastic; de asemenea, adunați și înfășurați resturi de paste. Continuați să modelați ravioli, răsturnați resturile conform instrucțiunilor pentru aluatul proaspăt de paste și stivuiți mai întâi încă un strat de pergament (adăugați o altă tigaie dacă este necesar), până când ați folosit toată umplutura; ar trebui să aveți 24 până la 30 de ravioli și este posibil să aveți resturi de aluat de paste. (Dacă resturile de aluat devin prea uscate pentru a se rerola, se sfărâmă în robotul de bucătărie și se pulsează cu 1 linguriță. apă la un moment dat până când este umezită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Pentru a servi: într-o cratiță, fierbeți bulionul până se reduce cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați unt; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Preîncălziți cuptorul la 150 și setați 8 farfurii largi de supă sau farfurii cu margini la cuptor pentru a se încălzi. Aduce 2 vase mari (8 la 10 qt. fiecare) de apă sărată generos la fierbere și se adaugă 1 linguriță. ulei de măsline pentru fiecare. Împărțiți ravioli între ghivece, reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor și gătiți ravioli, împingând ocazional în apă, doar până la al dente (testați un colț al unuia pentru a verifica), 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
RavioliRavioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Stabiliți farfurii de supă. Folosind o lingură pliată, transferați 3 ravioli din apă pe fiecare farfurie. Bulion polonic peste ravioli, se presara cu patrunjel, si se serveste cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
RavioliRavioli
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
PolonicPolonic
16
* Comenzi rapide: Cumpara 2 3/4 lbs. bucăți decojite de dovlecei de butternut în loc de un dovlecel întreg. Cumpărați semolă pe culoarul de coacere al piețelor bine aprovizionate. În loc de a face paste, cumpara aproximativ 2 lbs. ravioli proaspete sau foi de lasagna de la un magazin alimentar bine aprovizionat sau deli Italian, sau de la freshpasta.com ($79 pentru 16 oz.; 5-lb. comandă minimă). Este posibil să fie nevoie să tăiați ravioli în dimensiuni ușor diferite pentru a face cel puțin 24 și este posibil să aveți umplutură rămasă. Pentru o rețetă pentru bulion de pui, consultați sunset.com/chickenbroth.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
17
Faceți înainte: faceți umplere (prin pas
18
și se răcește peste noapte. Umpleți ravioli (prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
19
și răciți-le până la 1 zi sau înghețați pe tigăi până când sunt ferme, transferați în pungi și înghețați până la 3 săptămâni.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista