Ravioli Uriași De Dovlecei Butternut
Ravioli uriași de dovlecei de Butternut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 471 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ravioli Uriași De Dovlecei Butternut, (Gigant și Mini) de vacanță Butternut suc de fructe Lasagna role cu spanac, și Ravioli De Squash Butternut.
Instrucțiuni
Asigurați-umplere: Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți bucăți de dovlecei într-o tigaie cu margini, stropiți cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Aruncă la haină.
Coaceți, amestecând dovlecelul la fiecare 20 de minute, până când este foarte fraged, 35 până la 45 de minute. Lingurați cu grijă dovlecelul fierbinte într-un robot de bucătărie și învârtiți până când este foarte neted.
Răzuiește dovleceii într-un bol mare și lasă să se răcească. Amestecați migdalele, Salvia, parmezanul și nucșoara.
Adăugați sare și piper după gust.
Asamblați ravioli: tapetați o tigaie cu margini cu hârtie pergament și presărați cu semolă; deoparte.
Așezați 1 foaie de paste pe o suprafață de lucru. Începând cu 2 în. departe de un capăt scurt, lingurați 2 linguri. movilă de umplere pe mijlocul foii de paste; repetați la 4-in. intervale. În jurul movilelor de umplutură, periați pastele cu apă.
Așezați o a doua foaie de paste peste prima, începând de la un capăt scurt și ușurând pastele peste umplutură, apăsând ușor aerul și sigilând pastele în jurul fiecărei movile de umplutură în timp ce mergeți.
Tăiați laturile lungi ale foii de paste cu o roată de patiserie sau cuțit, astfel încât foaia să fie de 4 in. larg.
Tăiați ravioli între umplere pentru a face 4-in. pătrate.
Transferați ravioli în tigaia căptușită cu pergament și acoperiți cu folie de plastic; de asemenea, adunați și înfășurați resturi de paste. Continuați să modelați ravioli, răsturnați resturile conform instrucțiunilor pentru aluatul proaspăt de paste și stivuiți mai întâi încă un strat de pergament (adăugați o altă tigaie dacă este necesar), până când ați folosit toată umplutura; ar trebui să aveți 24 până la 30 de ravioli și este posibil să aveți resturi de aluat de paste. (Dacă resturile de aluat devin prea uscate pentru a se rerola, se sfărâmă în robotul de bucătărie și se pulsează cu 1 linguriță. apă la un moment dat până când este umezită.)
Pentru a servi: într-o cratiță, fierbeți bulionul până se reduce cu o treime.
Adăugați unt; păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 150 și setați 8 farfurii largi de supă sau farfurii cu margini la cuptor pentru a se încălzi. Aduce 2 vase mari (8 la 10 qt. fiecare) de apă sărată generos la fierbere și se adaugă 1 linguriță. ulei de măsline pentru fiecare. Împărțiți ravioli între ghivece, reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor și gătiți ravioli, împingând ocazional în apă, doar până la al dente (testați un colț al unuia pentru a verifica), 5 până la 7 minute.
Stabiliți farfurii de supă. Folosind o lingură pliată, transferați 3 ravioli din apă pe fiecare farfurie. Bulion polonic peste ravioli, se presara cu patrunjel, si se serveste cu parmezan.
* Comenzi rapide: Cumpara 2 3/4 lbs. bucăți decojite de dovlecei de butternut în loc de un dovlecel întreg. Cumpărați semolă pe culoarul de coacere al piețelor bine aprovizionate. În loc de a face paste, cumpara aproximativ 2 lbs. ravioli proaspete sau foi de lasagna de la un magazin alimentar bine aprovizionat sau deli Italian, sau de la freshpasta.com ($79 pentru 16 oz.; 5-lb. comandă minimă). Este posibil să fie nevoie să tăiați ravioli în dimensiuni ușor diferite pentru a face cel puțin 24 și este posibil să aveți umplutură rămasă. Pentru o rețetă pentru bulion de pui, consultați sunset.com/chickenbroth.
Faceți înainte: faceți umplere (prin pas
și se răcește peste noapte. Umpleți ravioli (prin pas
și răciți-le până la 1 zi sau înghețați pe tigăi până când sunt ferme, transferați în pungi și înghețați până la 3 săptămâni.