Ravioli umplute cu Radicchio

Ravioli umplute cu Radicchio
Ravioli umplut cu Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 16g de proteine, și 40g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină universală, semolă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Umplute Cu Radicchio, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), și Ravioli cu Radicchio și salvie.

Instrucțiuni

1
Bateti faina si grisul intr-un bol mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ouăle și amestecați cu lingura de lemn până când amestecul se aglomerează; întoarceți-vă pe suprafața făinoasă și frământați până când aluatul este neted, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios, aproximativ 8 minute. Formați aluatul în bilă; acoperiți și lăsați să se odihnească 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de rulare.)
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă radicchio și vin; se presară sare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până când radicchio este foarte moale, amestecând frecvent și adăugând apă cu linguri dacă este uscat, aproximativ 40 de minute. Descoperă și saut până când tot lichidul se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
VinVin
3
Se ia de pe foc și se răcește.
4
Se amestecă în brânză mascarpone. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Sare și PiperSare și Piper
5
Tăiați aluatul de paste în 6 bucăți egale. Acoperiți bucățile cu folie de plastic pentru a nu se usca. Setați mașina de paste la cea mai largă setare. Aplatizați 1 bucată de aluat în dreptunghi. Rulați bucata de aluat prin mașină. Îndoiți în jumătate transversal (cap la cap) și treceți din nou. Continuați să treceți prin mașină, rotind mașina la setări mai înguste după 2 treceri și praf cu făină, după cum este necesar, pentru a nu se lipi, până când foaia de paste are o grosime redusă de 1/16 inch (aproximativ ultima setare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Așezați foaia de paste pe suprafața de lucru ușor făinată; acoperiți cu plastic pentru a nu se usca. Repetați cu bucățile de paste rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Folosind tăietor ascuțit de prăjituri cu diametrul de 3 1/2 inch, tăiați 36 de runde din foile de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
8
Așezați 1 linguriță rotunjită umplutură în centrul a 1 rundă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Ungeți ușor marginile aluatului cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură, formând jumătate de lună și apăsând pentru a adera. Apăsați marginile cu dinți de furculiță pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
10
Așezați ravioli într-un singur strat pe foaia de copt ușor făinată și lăsați să se usuce 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Lucrând în 2 loturi, gătiți ravioli într-o oală foarte mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, amestecând ușor pentru a preveni lipirea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgere.
13
Transferați ravioli în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se toarnă untul topit fierbinte; se presară sare, piper și parmezan. Aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
PiperPiper
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista