Ravioli umplut cu Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 16g de proteine, și 40g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină universală, semolă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Umplute Cu Radicchio, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), și Ravioli cu Radicchio și salvie.
Instrucțiuni
1
Bateti faina si grisul intr-un bol mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ouăle și amestecați cu lingura de lemn până când amestecul se aglomerează; întoarceți-vă pe suprafața făinoasă și frământați până când aluatul este neted, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios, aproximativ 8 minute. Formați aluatul în bilă; acoperiți și lăsați să se odihnească 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de rulare.)
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă radicchio și vin; se presară sare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până când radicchio este foarte moale, amestecând frecvent și adăugând apă cu linguri dacă este uscat, aproximativ 40 de minute. Descoperă și saut până când tot lichidul se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Ceapă
Apă
Sare
Vin
3
Se ia de pe foc și se răcește.
4
Se amestecă în brânză mascarpone. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Sare și Piper
5
Tăiați aluatul de paste în 6 bucăți egale. Acoperiți bucățile cu folie de plastic pentru a nu se usca. Setați mașina de paste la cea mai largă setare. Aplatizați 1 bucată de aluat în dreptunghi. Rulați bucata de aluat prin mașină. Îndoiți în jumătate transversal (cap la cap) și treceți din nou. Continuați să treceți prin mașină, rotind mașina la setări mai înguste după 2 treceri și praf cu făină, după cum este necesar, pentru a nu se lipi, până când foaia de paste are o grosime redusă de 1/16 inch (aproximativ ultima setare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Folie De Plastic
6
Așezați foaia de paste pe suprafața de lucru ușor făinată; acoperiți cu plastic pentru a nu se usca. Repetați cu bucățile de paste rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Folosind tăietor ascuțit de prăjituri cu diametrul de 3 1/2 inch, tăiați 36 de runde din foile de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
8
Așezați 1 linguriță rotunjită umplutură în centrul a 1 rundă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Ungeți ușor marginile aluatului cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură, formând jumătate de lună și apăsând pentru a adera. Apăsați marginile cu dinți de furculiță pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
10
Așezați ravioli într-un singur strat pe foaia de copt ușor făinată și lăsați să se usuce 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Lucrând în 2 loturi, gătiți ravioli într-o oală foarte mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, amestecând ușor pentru a preveni lipirea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgere.
13
Transferați ravioli în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Se toarnă untul topit fierbinte; se presară sare, piper și parmezan. Aruncați ușor și serviți.