Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei

Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei
Rețeta Swiss Chard și spanac Ravioli Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 885 calorii, 44G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, frunze de spanac, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Ravioli Nudi cu spanac și smog elvețian peste sos simplu de roșii, Crostini cu Fontinan și marmeladă de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei, și Morcovi prăjiți cu miere-balsamică din ' legumele glorioase ale Italiei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți frunzele mărunțite în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați frunzele, cu apa încă agățată de ele, într-o cratiță mare, acoperiți și puneți tigaia la foc mediu. Gatiti smogul, aruncandu-l din cand in cand, timp de 12 pana la 15 minute, pana se inmoaie si cea mai mare parte a apei s-a evaporat. Opriți focul și, folosind clești, transferați bietul într-o strecurătoare și lăsați-l să se răcească. Clătiți cratița și readuceți-o în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Clătiți frunzele de spanac în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați frunzele, cu apa încă agățată de ele, în cratiță, acoperiți și puneți tigaia la foc mediu. Gatiti spanacul, aruncandu-l din cand in cand cu clesti, timp de 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc și se transferă în strecurătoare cu smogul pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Când verdele este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai multă apă în exces din ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Transferați-le pe o tăietură și tocați-le mărunt. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 1 cană ambalată de verdeață proaspăt tocată, cântărind între 7 și 8 uncii (200 și 225 g).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Așezați verdeața într-un castron mare și adăugați ricotta, 1/2 linguriță sare, o măcinare generoasă de piper, nucșoara, Parmigiano și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
VerziiVerzii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se amestecă ușor, dar bine.
10
Se presară făina și se îndoaie ușor în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
Se toarnă puțină făină într-un castron mic de mică adâncime. Pregătiți o foaie mare de copt căptușită cu hârtie cerată sau prăfuită cu făină. Cu mâinile, ciupiți o bucată din amestecul de verdeață, formați-o într-o bilă de dimensiunea unei castane, rotiți-o în făină și așezați-o pe foaia de copt. Continuați să formați nudi până când ați folosit tot amestecul de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
VerziiVerzii
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și sare generos. Aruncați cu atenție 8 până la 10 nudi. În 1 sau 2 minute, vor începe să plutească la suprafață. Continuați să gătiți nudi încă 5 până la 6 minute, până când au plutit la suprafață și sunt umflate. Cu un skimmer mare, scoateți nudi și transferați-le într-un bol de servire încălzit. Puneți aproximativ 1 cană de sos de roșii peste nudi și amestecați foarte ușor. Continuați să gătiți nudi până când le-ați gătit pe toate. Când toate au fost adăugate în vasul de servire, puneți sos suplimentar deasupra și presărați cu Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Serviți imediat.
14
Pentru a face sosul de roșii: încălziți usturoiul în uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Folosiți o lingură de lemn pentru a apăsa usturoiul pentru a-i elibera aroma. Gatiti aproximativ 2 minute, sau pana cand usturoiul incepe sa sizzle. Nu-l lăsa să se rumenească. Se toarnă cu grijă roșiile și sucul lor (uleiul se va stropi) și se amestecă pentru a se acoperi cu uleiul. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și se ridică focul la mediu-mare. Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, amestecând din când în când, timp de 30 până la 35 de minute, sau până când sosul s-a îngroșat și uleiul se adună la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
15
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul. Tate și adăugați mai multă sare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista