Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei

Rețeta Swiss Chard și spanac Ravioli Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 885 calorii, 44G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, frunze de spanac, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Ravioli Nudi cu spanac și smog elvețian peste sos simplu de roșii, Crostini cu Fontinan și marmeladă de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei, și Morcovi prăjiți cu miere-balsamică din ' legumele glorioase ale Italiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți frunzele mărunțite în apă rece.
Așezați frunzele, cu apa încă agățată de ele, într-o cratiță mare, acoperiți și puneți tigaia la foc mediu. Gatiti smogul, aruncandu-l din cand in cand, timp de 12 pana la 15 minute, pana se inmoaie si cea mai mare parte a apei s-a evaporat. Opriți focul și, folosind clești, transferați bietul într-o strecurătoare și lăsați-l să se răcească. Clătiți cratița și readuceți-o în aragaz.
Clătiți frunzele de spanac în apă rece.
Așezați frunzele, cu apa încă agățată de ele, în cratiță, acoperiți și puneți tigaia la foc mediu. Gatiti spanacul, aruncandu-l din cand in cand cu clesti, timp de 5 minute, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc și se transferă în strecurătoare cu smogul pentru a se răci.
Când verdele este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai multă apă în exces din ele.
Transferați-le pe o tăietură și tocați-le mărunt. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 1 cană ambalată de verdeață proaspăt tocată, cântărind între 7 și 8 uncii (200 și 225 g).
Așezați verdeața într-un castron mare și adăugați ricotta, 1/2 linguriță sare, o măcinare generoasă de piper, nucșoara, Parmigiano și gălbenușurile de ou.
Se amestecă ușor, dar bine.
Se presară făina și se îndoaie ușor în amestec.
Se toarnă puțină făină într-un castron mic de mică adâncime. Pregătiți o foaie mare de copt căptușită cu hârtie cerată sau prăfuită cu făină. Cu mâinile, ciupiți o bucată din amestecul de verdeață, formați-o într-o bilă de dimensiunea unei castane, rotiți-o în făină și așezați-o pe foaia de copt. Continuați să formați nudi până când ați folosit tot amestecul de verdeață.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și sare generos. Aruncați cu atenție 8 până la 10 nudi. În 1 sau 2 minute, vor începe să plutească la suprafață. Continuați să gătiți nudi încă 5 până la 6 minute, până când au plutit la suprafață și sunt umflate. Cu un skimmer mare, scoateți nudi și transferați-le într-un bol de servire încălzit. Puneți aproximativ 1 cană de sos de roșii peste nudi și amestecați foarte ușor. Continuați să gătiți nudi până când le-ați gătit pe toate. Când toate au fost adăugate în vasul de servire, puneți sos suplimentar deasupra și presărați cu Parmigiano.
Pentru a face sosul de roșii: încălziți usturoiul în uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Folosiți o lingură de lemn pentru a apăsa usturoiul pentru a-i elibera aroma. Gatiti aproximativ 2 minute, sau pana cand usturoiul incepe sa sizzle. Nu-l lăsa să se rumenească. Se toarnă cu grijă roșiile și sucul lor (uleiul se va stropi) și se amestecă pentru a se acoperi cu uleiul. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și se ridică focul la mediu-mare. Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, amestecând din când în când, timp de 30 până la 35 de minute, sau până când sosul s-a îngroșat și uleiul se adună la suprafață.
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul. Tate și adăugați mai multă sare dacă doriți.