Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic

Broccoli rabe Ravioli cu Parmigiano și fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 777 calorii, 35g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fistic, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Încercați Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic 2, Ravioli De Tigaie Cu Rețetă De Rabe De Broccoli, și Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovlecei de Butternut și Rabe de Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Puneți un bol cu apă cu gheață bine sărată pe tejghea.
Adăugați Raba de broccoli și gătiți timp de 1 minut, scoateți Raba de broccoli din apa clocotită și scufundați-o imediat în apa cu gheață sărată. Rezervați apa clocotită pentru a găti pastele. Odată ce Raba de broccoli s-a răcit, scoateți-o din apa cu gheață și stoarceți orice exces de apă.
Tăiați fin rabe de broccoli (robotul de bucătărie funcționează foarte bine aici) și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Se adaugă ricotta, ouăle și Parmigiano și se condimentează cu sare, după gust. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Puneți umplutura într-o pungă de patiserie și rezervați.
Setați rola de paste pe cea mai largă setare (#1). Începeți cu jumătate din aluatul de paste, păstrați cealaltă jumătate acoperită până când este gata de utilizare. Folosind mâinile, aplatizați aluatul cât puteți pentru a facilita trecerea prin rola de paste. Treceți aluatul prin rolă, prăfuind-o de două ori între rulouri dacă se simte lipicios. Îndoiți aluatul în treimi și rotiți-l cu 90 de grade (un sfert de tură) și treceți-l prin mașina de paste de 2 până la 3 ori. Mutați rola la următoarea setare (#
și treceți pastele. Praf ușor cu făină dacă aluatul se simte lipicios. Continuați să rulați aluatul prin mașină reducând deschiderea (sau mutând setarea la următorul număr mai mare) între fiecare rolă. Opriți-vă când ajungeți la subțire corectă, aceasta va fi de obicei în jurul numărului 5 sau 6 pe cadran, dar fiecare mașină este diferită, va trebui să fiți judecătorul propriei grosimi de paste.
* Sfat: când rulați aluatul de paste, țineți întotdeauna pastele pe vârfurile mâinilor - cu palmele în jos! Dacă îl țineți degetele în sus, veți crea vergeturi și acestea nu sunt niciodată bune!
Așezați aluatul pe o suprafață plană.
Ungeți ușor jumătatea inferioară a aluatului (partea cea mai apropiată de Dvs.) cu apă. Acesta este lipiciul care va ține ravioli împreună. Folosiți adezivul cu ușurință, dacă folosiți prea mult pastele vor aluneca și nu se vor lipi. Țeavă 1-inch bile de umplere pe paste, care a fost periat cu apă, lăsând aproximativ 2 inci între fiecare minge. Îndoiți jumătatea superioară a pastelor în jos peste umplutură pentru a întâlni marginea de jos. Folosind degetele arătătoare, trageți în jurul fiecărei bile de umplere pentru a sigila ravioli închise și pentru a vă asigura că nu există bule de aer. Folosind un tăietor rotund ondulat sau o roată de patiserie canelată sau chiar un pahar de băut, tăiați fiecare ravioli.
Transferați într-o tavă de foi prăfuită cu semolă sau mămăligă și rezervați până când este gata de utilizare.
Adăugați untul într-o tigaie mare și aduceți la foc mediu.
Adăugați 1 cană de bulion de pui și condimentați cu sare, după gust. Agitați tigaia pentru a încorpora untul și stocul și fierbeți până când stocul s-a redus puțin și sosul arată catifelat și este consistența smântânii grele. Dacă sosul se îngroașă prea mult, reglați consistența cu bulionul de pui.
Adăugați ravioli în oala cu apă clocotită și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Scoateți cu grijă ravioli din apa de gătit și puneți-le imediat în sos. Aduceți sosul la fierbere tremurând frecvent pentru a vă asigura că ravioli nu se lipesc de fundul tigaiei.
Se presară cu 1 cană de Parmigiano și se învârte pentru a combina brânza cu sosul.
Transferați ravioli într-un platou de servire și presărați cu puțin parmezan mai ras.
Garnisiți cu fistic tocat și serviți.