Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic

Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic
Broccoli rabe Ravioli cu Parmigiano și fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 777 calorii, 35g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fistic, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Încercați Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic 2, Ravioli De Tigaie Cu Rețetă De Rabe De Broccoli, și Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovlecei de Butternut și Rabe de Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Puneți un bol cu apă cu gheață bine sărată pe tejghea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați Raba de broccoli și gătiți timp de 1 minut, scoateți Raba de broccoli din apa clocotită și scufundați-o imediat în apa cu gheață sărată. Rezervați apa clocotită pentru a găti pastele. Odată ce Raba de broccoli s-a răcit, scoateți-o din apa cu gheață și stoarceți orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Tăiați fin rabe de broccoli (robotul de bucătărie funcționează foarte bine aici) și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Se adaugă ricotta, ouăle și Parmigiano și se condimentează cu sare, după gust. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Puneți umplutura într-o pungă de patiserie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1
Setați rola de paste pe cea mai largă setare (#1). Începeți cu jumătate din aluatul de paste, păstrați cealaltă jumătate acoperită până când este gata de utilizare. Folosind mâinile, aplatizați aluatul cât puteți pentru a facilita trecerea prin rola de paste. Treceți aluatul prin rolă, prăfuind-o de două ori între rulouri dacă se simte lipicios. Îndoiți aluatul în treimi și rotiți-l cu 90 de grade (un sfert de tură) și treceți-l prin mașina de paste de 2 până la 3 ori. Mutați rola la următoarea setare (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
2
și treceți pastele. Praf ușor cu făină dacă aluatul se simte lipicios. Continuați să rulați aluatul prin mașină reducând deschiderea (sau mutând setarea la următorul număr mai mare) între fiecare rolă. Opriți-vă când ajungeți la subțire corectă, aceasta va fi de obicei în jurul numărului 5 sau 6 pe cadran, dar fiecare mașină este diferită, va trebui să fiți judecătorul propriei grosimi de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
* Sfat: când rulați aluatul de paste, țineți întotdeauna pastele pe vârfurile mâinilor - cu palmele în jos! Dacă îl țineți degetele în sus, veți crea vergeturi și acestea nu sunt niciodată bune!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1
Așezați aluatul pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2
Ungeți ușor jumătatea inferioară a aluatului (partea cea mai apropiată de Dvs.) cu apă. Acesta este lipiciul care va ține ravioli împreună. Folosiți adezivul cu ușurință, dacă folosiți prea mult pastele vor aluneca și nu se vor lipi. Țeavă 1-inch bile de umplere pe paste, care a fost periat cu apă, lăsând aproximativ 2 inci între fiecare minge. Îndoiți jumătatea superioară a pastelor în jos peste umplutură pentru a întâlni marginea de jos. Folosind degetele arătătoare, trageți în jurul fiecărei bile de umplere pentru a sigila ravioli închise și pentru a vă asigura că nu există bule de aer. Folosind un tăietor rotund ondulat sau o roată de patiserie canelată sau chiar un pahar de băut, tăiați fiecare ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Transferați într-o tavă de foi prăfuită cu semolă sau mămăligă și rezervați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1
Adăugați untul într-o tigaie mare și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 1 cană de bulion de pui și condimentați cu sare, după gust. Agitați tigaia pentru a încorpora untul și stocul și fierbeți până când stocul s-a redus puțin și sosul arată catifelat și este consistența smântânii grele. Dacă sosul se îngroașă prea mult, reglați consistența cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ravioli în oala cu apă clocotită și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Scoateți cu grijă ravioli din apa de gătit și puneți-le imediat în sos. Aduceți sosul la fierbere tremurând frecvent pentru a vă asigura că ravioli nu se lipesc de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se presară cu 1 cană de Parmigiano și se învârte pentru a combina brânza cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Transferați ravioli într-un platou de servire și presărați cu puțin parmezan mai ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
RavioliRavioli
6
Garnisiți cu fistic tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
7
Mangia Bene!
DificultateExpert
Gata În1 h, 34 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista