Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic 2

Ravioli Rabe de Broccoli cu Parmigiano și fistic 2
Reteta Ravioli Broccoli Rabe cu Parmigiano și fistic 2 ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. O porție conține 1174 calorii, 46G de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de Rabe de broccoli, stoc de pui, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Ravioli De Tigaie Cu Rețetă De Rabe De Broccoli, Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovlecei de Butternut și Rabe de Broccoli, și Salată de dovlecei ras cu Parmigiano și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutură: aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Puneți un bol cu apă cu gheață bine sărată pe tejghea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați rabe de broccoli și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3
Scoateți Raba de broccoli din apa clocotită și scufundați-o imediat în apa cu gheață sărată. Rezervați apa clocotită pentru a găti pastele. Odată ce Raba de broccoli s-a răcit, scoateți-o din apa cu gheață și stoarceți orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Tăiați fin rabe de broccoli (robotul de bucătărie funcționează foarte bine aici) și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați ricotta, Parmigiano și ouăle și presărați cu sare. Reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Puneți umplutura într-o pungă de patiserie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Pentru paste: Setați rola de paste pe cea mai largă setare (#1). Începeți cu jumătate din aluatul de paste; păstrați cealaltă jumătate acoperită până când este gata de utilizare. Folosind mâinile, aplatizați aluatul cât puteți pentru a facilita trecerea prin rola de paste. Treceți aluatul prin rolă, prăfuind-o de două ori între rulouri dacă se simte lipicios. Îndoiți aluatul în treimi și rotiți-l cu 90 de grade (un sfert de tură) și treceți-l prin mașina de paste de 2 până la 3 ori. Mutați rola la următoarea setare (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
8
și treceți pastele. Praf ușor cu făină dacă aluatul se simte lipicios. Continuați să rulați aluatul prin mașină reducând deschiderea (sau mutând setarea la următorul număr mai mare) între fiecare rolă. Opriți-vă când ajungeți la subțire corectă, aceasta va fi de obicei în jurul numărului 5 sau 6 pe cadran, dar fiecare mașină este diferită, va trebui să fiți judecătorul propriei grosimi de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Așezați aluatul pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Ungeți ușor jumătatea inferioară a aluatului (partea cea mai apropiată de Dvs.) cu apă. Acesta este lipiciul care va ține ravioli împreună. Folosiți adezivul cu ușurință, dacă folosiți prea mult pastele vor aluneca și nu se vor lipi. Țeavă 1-inch bile de umplere pe paste, care a fost periat cu apă, lăsând aproximativ 2 inci între fiecare minge. Îndoiți jumătatea superioară a pastelor în jos peste umplutură pentru a întâlni marginea de jos. Folosind degetele arătătoare, trageți în jurul fiecărei bile de umplere pentru a sigila ravioli închise și pentru a vă asigura că nu există bule de aer. Folosind un tăietor rotund ondulat sau o roată de patiserie canelată sau chiar un pahar de băut, tăiați fiecare ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Transferați într-o tavă de foi prăfuită cu semolă sau mămăligă și rezervați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1
Adăugați untul într-o tigaie mare și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1 cană de bulion de pui și condimentați cu sare. Agitați tigaia pentru a încorpora untul și stocul și fierbeți până când stocul s-a redus puțin și sosul arată catifelat și este consistența smântânii grele. Dacă sosul se îngroașă prea mult, reglați consistența cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ravioli în oala cu apă clocotită și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Scoateți cu grijă ravioli din apa de gătit și puneți-le imediat în sos. Aduceți sosul la fiert, agitând frecvent pentru a vă asigura că ravioli nu se lipesc de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se presară cu 1 cană de Parmigiano și se învârte pentru a combina brânza cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Transferați ravioli într-un platou de servire și presărați cu puțin parmezan mai ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
RavioliRavioli
6
Garnisiți cu fistic tocat și serviți. Mangia Bene!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
7
Puneți făina pe o suprafață de lucru curată și uscată. Faceți o gaură (aceasta se numește și fântână) în centrul grămezii de făină care are o lățime de aproximativ 8 inci (mai mare este cu siguranță mai bună aici). Crăpați toate ouăle și gălbenușul în gaură și adăugați uleiul de măsline, sarea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8
Folosind o furculiță, bateți ouăle împreună cu uleiul de măsline, sarea și apa. Folosind furculița, începeți să încorporați făina în amestecul de ouă; aveți grijă să nu rupeți părțile laterale ale puțului sau amestecul de ouă va rula pe toată placa dvs. și veți avea o mizerie mare! De asemenea, nu vă faceți griji cu privire la bulgări. Când suficientă făină a fost încorporată în amestecul de ouă, încât nu va rula peste tot atunci când părțile laterale ale puțului sunt rupte, începeți să vă folosiți mâinile pentru a obține cu adevărat totul bine combinat. Dacă amestecul este strâns și uscat, udați-vă mâinile și începeți să frământați cu mâinile ude. Când amestecul s-a reunit într-adevăr într-un amestec omogen, atunci puteți începe să frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Când frământați, este foarte important să vă puneți greutatea corporală în ea, să urcați deasupra aluatului pentru a-l întinde cu adevărat și a nu rupe aluatul. Folosind tocurile palmelor, rotiți aluatul pentru a crea un aluat foarte smoooooth, suplu. Când ați terminat, aluatul ar trebui să arate foarte neted și să se simtă aproape catifelat. Frământarea va dura de obicei între 8 și 10 minute pentru un frământător experimentat și 10 până la 15 pentru un frământător neexperimentat. Puneți greutatea corporală în ea, trebuie să frământați! Aici se formează textura perfectă, cu dinți, a pastelor tale. Intră acolo și distrează-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Când pastele au fost frământate la consistența perfectă, înfășurați-le în plastic și lăsați să se odihnească cel puțin 1 oră. Dacă utilizați imediat nu refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
11
Rotiți și tăiați pastele în forma dorită. Cât de netedă și suplă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista