Ravioli prăjiți cu sos Marinara

Ravioli prăjiți cu sos Marinara
Ravioli prăjiți cu sos Marinara ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 197 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine panko, ouă, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Big Daddy ' s Ravioli cu sos Marinara, Tortellini prăjiți cu sos de cremă Marinara, și Cina în seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 6 litri, încălziți uleiul de 1 inch la 182°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
În castron superficial, bateți ușor ouăle. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați pesmet, brânză, praf de usturoi și sare. Înmuiați ravioli dezghețați, nefierți în ouă, apoi acoperiți cu amestec de firimituri, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
RavioliRavioli
BrânzăBrânză
OuăOuă
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Prăjiți ravioli, câte 10, în ulei fierbinte 20 până la 30 de secunde sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Se servește cu sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista