Ravioli prăjiți cu sos de vodcă
Ravioli prajite cu sos de vodca ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 563 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ambalaje wonton, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli prăjiți în sos de vodcă, Ravioli de homar cu un sos ușor de vodcă de roșii, și Ravioli prăjiți cu sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul la 375 de grade F. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați suficient ulei de canola pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, adăugați sosul marinara, vodca și smântâna grea. Se amestecă pentru a combina și se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la foc mic.
Când uleiul este fierbinte, prăjiți ravioli în loturi mici, întorcându-se ocazional cu o lingură de lemn. După ce ravioli sunt maro auriu, aproximativ 3 minute, folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu ravioli rămase.
Serviți ravioli cu sosul de scufundare de vodcă ca acompaniament.
Într-un vas mare sau cuptor olandez la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și usturoiul.
Se sotează până când usturoiul devine parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de carne, jumătate din sosul marinara și presărați sare și piper. Se amestecă pentru a combina, de rupere în sus orice smocuri, și se fierbe ușor, aproximativ 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă amestecul să se răcească, aproximativ 20 de minute. Se amestecă ricotta, pătrunjelul și mazărea.
Aliniați o foaie mare de copt cu folie de plastic și pulverizați folia de plastic cu spray de gătit antiaderent.
Așezați 1 wonton pe o tăietură și lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de carne în centrul wontonului. Folosind degetul sau o perie de patiserie, periați niște albus de ou în jurul perimetrului wontonului și așezați un alt wonton deasupra. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați ravioli pe foaia de copt pregătită și repetați cu ambalajele rămase și umplutura. La frigider până când este gata de utilizare.
Într-o oală mare de apă fiartă, sărată, adăugați ravioli în loturi mici. Când plutesc, după 2 până la 3 minute, scoateți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de bucătărie curat.