Ravioli Plus
Ravioli Plus ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 810 calorii, 46G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare includ Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitane - - - Ravioli Toate ' Napolitana.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului.
Pentru adulți: într-o tigaie medie la foc mediu adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional până când ceapa își eliberează zahărul natural și devine maro auriu, aproximativ 20 de minute.
La ceapă se adaugă roșiile, sparanghelul, 1/2 ravioli, 1/2 pui, sare, piper și uleiul de măsline rămas și se sotează până când toate ingredientele sunt încălzite.
Garnisiți cu 1/2 busuioc și puțină parmezan.
Se sotează puiul rămas cu sos de roșii și ravioli rămași. Gatiti pana cand sosul este fierbinte si puiul este incalzit. Condimentează cu sare și piper și garnisește cu busuiocul rămas și parmezanul, după gust.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Născut în podgoria]()
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.S.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle de acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto