Ravioli Lasagna

Ravioli Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli Lasagnan. Pentru $2.1 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 605 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. 71 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ravioli de brânză, ouă, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli Lasagna, Ravioli Lasagna, și Ravioli Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inch cu spray de gătit și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați brânza ricotta, spanacul, 1 1/2 căni brânză Romano, ouă, sare și piper după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a asambla lasagna, întindeți 1/4 cană de sos de spaghete în fundul vasului de copt pregătit și așezați raviolis congelat deasupra într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
RavioliRavioli
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Întindeți aproximativ 1 cană din amestecul de ricotta peste raviolis. Repetați straturile de încă 3 ori, terminând cu un strat de raviolis înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Se întinde cu 1/2 cană sos de spaghete și se presară deasupra 1/2 cană de brânză Romano. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute, până când caserola se fierbe. Apoi scoateți folia de aluminiu și coaceți încă 10 minute pentru a rumeni brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista