Ravioli Genovese

Ravioli Genovese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli Genovese. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 813 calorii, 36g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Un amestec de unt, sare și piper, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Sos Roșu Genovez, Trofie a la Genovese, și Caneloni Genovezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați cârnații fierți, ciorba tocată, ricotta, Pecorino, ouăle și nucșoara și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
PecorinoPecorino
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați 1 foaie de paste pe o suprafață de lucru și punctați cu 1/2 linguri umplând la 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Așezați a doua foaie și apăsați cu mâinile pentru a sigila. Folosind un tăietor de pizza, tăiați pătrate și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
4
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Puneți ravioli în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Topiți untul într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci și scoateți-l de pe foc. Scurgeți cu grijă ravioli și puneți-l în tigaie cu unt. Se aruncă ușor la foc mediu, se presară cu brânza rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista