Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli Friulieni: Cialzons. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1419 calorii, 77g de proteine, și 74G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cacao amară, țelină, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 91%. Rețete similare includ Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitani - - - Ravioli All ' Napolitana.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
2
Într-un castron, amestecați ricotta, ricotta afumată, ouăle, sarea, coacăzele, cacao, nucșoara, coaja de lămâie, scallions și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Ceapa Verde
Coacăze
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Nucșoară
Pudră De Cacao
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rulați aluatul de paste pe o mașină de paste până la cea mai subțire setare și tăiați pătrate de 3 inci din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Aluat
Paste
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
4
Așezați o lingură mică de umplutură în mijlocul a 1/2 din pătrate și acoperiți-le cu celelalte pătrate, apăsând marginile împreună pentru a sigila. Pune deoparte.
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand sunt fragede si fierte, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Sare
6
Între timp, așezați bulionul de pui, salvia și untul într-o tigaie de sote de 12 până la 14 inci și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Unt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scurgeți pastele și aruncați în tigaie cu amestecul de unt. Se aruncă la foc mare, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Baza
10
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
11
Rulați pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Rola
12
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
14
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
15
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.