Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli di Castagne e Treviso (castan și ravioli Radicchio). Această rețetă servește 6 și costă 4,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1092 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmigiano plus 1/4 cană, ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio), Ravioli De Castane, și Ravioli Umplute Cu Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați castanele scurse într-o oală de 2 litri cu laptele și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când este foarte moale, aproximativ 1 oră.
Scoateți castanele și puneți deoparte lichidul de gătit. Mash castanul bine cu o furculiță sau piure până se omogenizează într-un robot de bucătărie. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați treviso și gătiți până la moale și destul de întunecat, aproximativ 8 minute.
Într-un bol mare de amestecare amestecați piureul de castane, Treviso-ul gătit, ricotta și Parmigiano până se amestecă bine.
Rotiți aluatul de bază pentru paste pe cea mai subțire setare și tăiați aluatul în pătrate de 2 inci.
Așezați o linguriță de umplutură în centrul jumătății pătratelor și așezați pătratele rămase deasupra pentru a forma ravioli pătrați. Apăsați marginile cu atenție pentru a închide și a pune deoparte până când sunt gata să mănânce. Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 sau 14 inci, topiți untul la foc mediu. Aruncați ravioli în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați treviso în unt și amestecați pentru a amesteca.
Scoateți raviolele din apa clocotită și puneți-le cu grijă în tigaie cu untul. Aruncați ușor la foc mediu până când pastele sunt bine îmbrăcate și serviți imediat cu Parmigiano ras pe lateral.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți sau formați după cum doriți.