Ravioli De Squash Cu Butternut Ușor
Easy Butternut Squash Ravioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ambalaje rotunde wonton, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Easy Butternut Squash Ravioli w / ulei de rozmarin, Ravioli De Squash Butternut, și Squash Butternut Și Ravioli Salvie.
Instrucțiuni
Așezați dovlecelul gătit într-un bol de amestecare.
Adăugați sare, piper negru și piper cayenne. Se amestecă brânza mascarpone, gălbenușul de ou și 1/3 cană parmezan, amestecând până când umplutura este combinată fără probleme.
Așezați un înveliș wonton pe o suprafață de lucru. Udați vârful unui deget în apă și rulați-l de-a lungul marginii exterioare a pielii wonton pentru a umezi.
Așezați aproximativ 1 linguriță de umplutură în centrul wontonului. Îndoiți wontonul în jumătate pentru a face o formă de jumătate de lună și apăsați marginile pentru a sigila. Repetați cu ambalajele wonton rămase.
Puneți o tigaie adâncă la foc mediu-mic. Se amestecă untul și cățelul de usturoi necurățat. Între timp, aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată.
Aruncați raviolisul umplut în apa clocotită, câteva la un moment dat, și gătiți până când plutesc în vârf, aproximativ 2 minute.
Scurgeți raviolisul și transferați-le în tigaie. Întoarceți căldura sub tigaie până la mediu-înalt și gătiți doar până când raviolis sunt infuzate cu aromă de usturoi, încă aproximativ 2 sau 3 minute.
Se presară cu salvie tocată, mai mult piper negru și brânză parmezană suplimentară după gust.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.