Ravioli De Spanac-Anghinare-Lasagna
Spanac-Anghinare Ravioli-Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 518 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare în apă, spanac, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Ravioli De Spanac Și Anghinare, Lasagna cu spanac și Ravioli, și Lasagna Cu Spanac-Ravioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste.
Așezați raftul cuptorului în mijlocul cuptorului și preîncălziți broilerul sau cuptorul la 425 de grade F.
Decongelați spanacul în cuptorul cu microunde timp de 10 minute la mare.
În timp ce spanacul se decongelează, încălziți o oală cu sos mediu la foc mediu.
Tăiați untul în bucăți mici și topiți.
Bateți în făină și gătiți un minut sau 2, apoi amestecați în lapte. Aduceți sosul într-o bulă, pe măsură ce începe să se îngroașe, lăsați focul la minim și condimentați-l cu nucșoară, sare și piper, după gust.
Combinați brânza ricotta, puțină sare și piper, coaja de lămâie și usturoiul într-un castron.
Gatiti pastele la al dente, 5 pana la 6 minute in apa sarata.
Scoateți spanacul din cuptorul cu microunde și stoarceți-l complet uscat într-un prosop de bucătărie. Deschideți prosopul și separați spanacul cu degetele. Îngrămădiți anghinarea feliată pe tăblița dvs.
Scurgeți bine pastele. Puneți suficient sos alb în fundul unui vas de lasagna pentru a-l acoperi ușor. Se acoperă cu 1/3 din paste. Acoperiți pastele cu un strat de jumătate din brânza ricotta presărată cu jumătate din spanac și anghinare. Acoperiți subțire legumele cu mai mult sos alb, apoi acoperiți generos cu brânză rasă. Repetați aceste straturi, apoi acoperiți lasagna cu restul de 1/3 din ravioli fierți, ultimul sos alb și puțină brânză rasă.
Se pune sub broiler fierbinte sau într-un cuptor preîncălzit la 425 de grade F până când sosul se rumeneste și bule, 3 minute