Ravioli de pește-spadă cu Pesto de măsline

Ravioli de pește-spadă cu Pesto de măsline
Ravioli de pește-spadă cu pesto de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cap la magazin și ridica reteta paste de bază, unt, scallions, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline, Pește-Spadă-Paste De Măsline, și Pește-Spadă Cu Gust De Măsline, Nuci De Pin Și Pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați aproximativ peștele-spadă și puneți-l în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați sos de roșii, scallions și busuioc și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Rola paste la setarea mai subtire pe masina de paste și taie opt 5 de 5 pătrate. Împărțiți amestecul de pește-spadă între patru pătrate și așezați restul de patru pătrate pe fiecare. Apăsați cu atenție marginile pastelor împreună pentru a forma pachete mari pătrate de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
RavioliRavioli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
5
Așezați ravioli în apă clocotită și la foc mic până la foc mic și gătiți timp de patru până la cinci minute, sau până când pastele sunt fragede și umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Între timp, puneți uleiul de măsline și untul într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu. Gatiti pana cand untul clocoteste si adaugati pasta de masline negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați tigaia să stea pe foc până când ravioli sunt gata. Îndepărtați cu grijă ravioli cu o lingură mare cu fante și așezați ușor toate cele patru în tigaie cu amestec de pastă de măsline. Puneți tigaia la foc mediu. Se agită ușor tigaie pentru a acoperi ravioli, și scallions și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
RavioliRavioli
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista