Ravioli de pere și Pecorino cu sos de unt de salvie

Ravioli de pere și Pecorino cu sos de unt de salvie
Ravioli de pere și Pecorino cu sos de unt de salvie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 708 calorii, 25g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, pere, ambalaje wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Pear & Pecorino Cu Nuci, Ravioli De Dovleac Cu Sos De Salvie Cu Unt Rumenit, și Delicata Squash Ravioli cu sos de salvie de unt.

Instrucțiuni

1
Puneți perele într-un castron mare. Dacă prea mult lichid, se scurge prin filtru fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Se amestecă în pecorino, mascarpone și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PecorinoPecorino
3
Așezați 1 înveliș wonton pe suprafața de lucru.
4
Așezați 1 până la 1 1/2 amestec de lingurițe în mijlocul ambalajului.
5
Periați marginile cu apă și pliați învelișul. Apăsați ferm pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Umpleți cratița de 4 litri cu două treimi plină cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se adaugă sare; se încălzește la fierbere. Glisați ușor în 5 ravioli. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ati terminat. Repetați până când toate raviolele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
SareSare
8
În tigaia de 8 până la 10 inci, încălziți untul și salvia la foc mediu-mare până când untul se rumeneste, reducând căldura dacă este necesar pentru a împiedica arderea untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Îndepărtați Salvia; se toarnă unt peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Se presară cu brânză suplimentară după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista