Ravioli de modă veche a mamei
Mama's Old Fashioned Ravioli este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 190 de calorii . Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de frunze de busuioc, coajă wonton, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Cu un scor de 83% , acest fel de mâncare este super. Încercați Ravioli cu șuncă și brânză Mama Mirabella , Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și radicchio) și Ravioli cu biban din Ischia ---Ravioli All' Ischitana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Poach pui: într-o cratiță de 1 1/2 litru aduceți apă la fiert cu usturoi, whisky și sare.
Adăugați puiul și fierbeți, acoperit, 12 minute sau până când este gătit.
Transferați puiul într-un castron și răciți, acoperit, 20 de minute.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert și gătiți spanacul timp de 30 de secunde. Pune spanacul într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătirea, apoi se scurge bine. În bolul unui robot de bucătărie, combinați spanacul, ceapa, pătrunjelul și busuiocul.
Tăiați puiul în bucăți și adăugați-le. Pulsați până când ingredientele sunt măcinate fin. Pune acest amestec într-un bol și adaugă ouăle, pesmetul și parmezanul și asezonează cu sare și piper.
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider pentru 1 oră.
Pentru a forma ravioli, puneți 1 lingură de amestec de pui în centrul unui înveliș wonton. Înmuiați o pensulă de patiserie sau degetul în apă și umeziți ușor marginile ambalajului. Acoperiți cu un alt înveliș și apăsați ravioli închise. Repetați până când se folosește toată umplutura. Acoperiți cu un prosop umed până când sunteți gata de gătit.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert. Puneți cu grijă ravioli în loturi pentru a evita aglomerarea oală. Gătiți până când raviolii se ridică la suprafață, aproximativ 3 până la 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Podere Il Palazzino Chianti Classico Argentina]()
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argentina
Chianti Classico Argentina are o culoare roșu rubin. Nasul este proaspat si fructat cu note de fructe de padure rosii si prune. La palat, proaspăt, destul de moale, cu corp mediu, rotund, destul de intens și persistent, cu un final fructat