Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana
Ravioli Seabass din Ischia - - - Ravioli toate ' Ischitanan este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 479 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei de măsline extravirgin, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana, și Pollo all ' ischitana (pui în stil Ischia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pastele: faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari de lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și resturile de bucăți cruste. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să-l frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă curățați placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
4
În timp ce aluatul se odihnește, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați bucățile de pește și sotati, amestecând continuu, 8 până la 9 minute, până când peștele este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Scoateți peștele într-un bol de amestecare și lăsați să se răcească. În vasul de amestecare, adăugați cele 3 linguri de maghiran tocat, piure de cartofi și 6 linguri de ulei și amestecați pentru a amesteca bine, fiind sigur că veți rupe tot peștele. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maghiran
Cartofi
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
8
Întindeți pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și așezați-le pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Rola
9
Dacă aveți un sucitor de tăiat ravioli, acoperiți stratul de paste cu un strat gros de 1/4 inch din amestecul de biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
Ravioli
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
10
Așezați o foaie egală de paste și apăsați ușor cu mâinile. Rulați cu grijă cele 2 foi împreună cu rola pentru a forma ravioli. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați ravioli în afară, alergând între ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Paste
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
11
Dacă nu aveți un sucitor de tăiat ravioli, atunci tăiați o singură foaie de paste la un moment dat în dreptunghiuri de 2 pe 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
12
Așezați 1 linguriță de amestec de pește în centrul fiecărui dreptunghi și pliați pastele în jos ca o bucată de hârtie pentru Caiet și sigilați pentru a forma un pătrat de 1 inch. Repetați până când toate ingredientele au fost utilizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Pește
13
Aduceți 8 litri de apă la fiert și adăugați 3 linguri de sare. Aruncați ravioli și gătiți 6 până la 7 minute, până când sunt fragede și fierte complet. Între timp, într-o tigaie de sote de 12 până la 14 inci, combinați sosul de roșii, uleiul rămas și frunzele de maghiran și puneți-le la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Maghiran
Ravioli
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Scurgeți ravioli, rezervând apă de gătit și adăugați ravioli în tigaie cu sos de roșii. Aruncați pastele pentru a le îmbrăca cu sosul, reglați umiditatea sosului cu apă pentru paste, dacă este necesar, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Apă
Ravioli
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
17
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
18
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.