Ravioli de linte cu cârnați și sos de roșii galbene

Ravioli de linte cu cârnați și sos de roșii galbene
Rețeta Ravioli de linte cu cârnați și sos de roșii galbene este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1029 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, hamsie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ravioli de ridiche cu sos de roșii galbene, Ravioli cu cârnați și sos de cremă de roșii, și Supă de linte de roșii cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și saut până la aur, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoi, hamsii, jalapeos, turmeric și șofran. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
TurmericTurmeric
șofranșofran
UsturoiUsturoi
4
Se amestecă roșiile. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
SosSos
1
Încălziți 3 linguri de ulei în cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați morcovul, țelina și usturoiul; saut până când legumele încep să se coloreze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
4
Adăugați linte, jalapeos și boia; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați bulion și oțet și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră. Descoperiți și gătiți până când tot bulionul este absorbit, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Condimentează amestecul de linte cu sare și piper. Folosind masher de cartofi, amestecați amestecul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
OțetOțet
CartofiCartofi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6
Transferați umplutura într-un castron mediu și răciți până la rece, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tapetați 2 foi mari de copt cu folie sau hârtie pergament. Lucrând cu 2 ambalaje wonton la un moment dat, periați fiecare cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul a 1 ambalaj. Acoperiți cu al doilea înveliș, albușul de ou în jos și sigilați, apăsând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
9
Se taie în rotund cu roata de patiserie canelate sau 2 3/4-inch-diametru dantelate cookie cutter, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
10
Așezați pe foaia pregătită. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți bine și refrigerați.)
1
Așezați făina în 1 castron mic, oul în al doilea castron mic și pesmetul în al treilea castron mic. Înmuiați bucățile de cârnați în făină, apoi ou, apoi firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați pe farfurie mare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
3
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cârnați. Saut până la aur, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
6
Așezați pe foaia de copt; păstrați cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Aduceți oală mare cu apă sărată generos la fiert. Gatiti 1/3 de ravioli pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, împărțiți ravioli între 2 boluri puțin adânci; cort cu folie pentru a se încălzi. Repetați cu ravioli rămași în încă 2 loturi. Rewarm sos; lingură în jurul ravioli. Sus cu cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
CârnațiCârnați
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Ingrediente

1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte2fileurifileuri de hamsii, tocate măruntfileuri de hamsii, tocate mărunt3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspătpesmet proaspăt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocatmorcov tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillinte verde franceză uscatălinte verde franceză uscată1lingura. otet de vin rosuou, bătut pentru a se amestecaou, bătut pentru a se amesteca2albușuri de ou, bătute pentru a se amestecaalbușuri de ou, bătute pentru a se amesteca2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate4cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1Oreos dublu umplutBoia fierbinte maghiarăBoia fierbinte maghiară22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyardei iute tocat jalape cu semințeardei iute tocat jalape cu semințe22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyardei iute jalape cu semințe tocateardei iute jalape cu semințe tocate6511 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata1pinch mareșofran fireșofran fire11 lingură de oregano uscatOțet de vin SherryOțet de vin Sherry454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați afumați complet fierți (cum ar fi cotechino, lingui cuprosa sau andouille), tăiați în felii groase de 1/3 inchcârnați afumați complet fierți (cum ar fi cotechino, lingui cuprosa sau andouille), tăiați în felii groase de 1/3 inch0Bucăți de caramele Heath Bar(Generos) turmeric(Generos) turmeric591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente72(despre) ambalaje wonton (din două pachete de 12 uncii)(despre) ambalaje wonton (din două pachete de 12 uncii)8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 lire roșii galbene, cu miez, tăiate cubulețe (aproximativ1/2 lire roșii galbene, cu miez, tăiate cubulețe (aproximativ

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista