Ravioli de linte cu cârnați și sos de roșii galbene
Rețeta Ravioli de linte cu cârnați și sos de roșii galbene este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1029 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, hamsie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ravioli de ridiche cu sos de roșii galbene, Ravioli cu cârnați și sos de cremă de roșii, și Supă de linte de roșii cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și saut până la aur, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoi, hamsii, jalapeos, turmeric și șofran. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Turmeric
șofran
Usturoi
4
Se amestecă roșiile. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Sos
1
Încălziți 3 linguri de ulei în cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați morcovul, țelina și usturoiul; saut până când legumele încep să se coloreze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
4
Adăugați linte, jalapeos și boia; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați bulion și oțet și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră. Descoperiți și gătiți până când tot bulionul este absorbit, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Condimentează amestecul de linte cu sare și piper. Folosind masher de cartofi, amestecați amestecul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Oțet
Cartofi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
6
Transferați umplutura într-un castron mediu și răciți până la rece, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tapetați 2 foi mari de copt cu folie sau hârtie pergament. Lucrând cu 2 ambalaje wonton la un moment dat, periați fiecare cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
8
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul a 1 ambalaj. Acoperiți cu al doilea înveliș, albușul de ou în jos și sigilați, apăsând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
9
Se taie în rotund cu roata de patiserie canelate sau 2 3/4-inch-diametru dantelate cookie cutter, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
10
Așezați pe foaia pregătită. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți bine și refrigerați.)
1
Așezați făina în 1 castron mic, oul în al doilea castron mic și pesmetul în al treilea castron mic. Înmuiați bucățile de cârnați în făină, apoi ou, apoi firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cârnați
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați pe farfurie mare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
3
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați cârnați. Saut până la aur, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
6
Așezați pe foaia de copt; păstrați cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Aduceți oală mare cu apă sărată generos la fiert. Gatiti 1/3 de ravioli pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, împărțiți ravioli între 2 boluri puțin adânci; cort cu folie pentru a se încălzi. Repetați cu ravioli rămași în încă 2 loturi. Rewarm sos; lingură în jurul ravioli. Sus cu cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Cârnați
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.