Ravioli De Homar

Ravioli De Homar
Reteta Ravioli homar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 5 minute. Acest curs principal are 616 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,1 USD pe porție. Dacă aveți frunze de salvie, suc de lămâie, cozi de homar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, Ravioli De Homar, și Ravioli De Homar Cu Unt De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șalotele și transpirați până la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați usturoiul și transpirați până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Degajează cu vinul alb. Aduceți la foc mic și adăugați 1/2 băț de unt. Se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați busuiocul, pătrunjelul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Adăugați bucățile de homar și braconați în lichid până aproape fierte, 1 1/2 până la 2 minute. Se amestecă coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Se scoate de pe foc, se transferă homarul într-un vas și se lasă deoparte să se răcească. Rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
7
Aduceți o tigaie medie la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați făina și prăjiți ușor timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Adăugați sarea și piperul și restul de 1/2 unt de băț, amestecând constant. Gatiti pana cand amidonul incepe sa se disipeze, aproximativ 3 minute; aveți grijă să nu lăsați rouxul să se întunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
AmidonAmidon
10
Împingeți lichidul de braconaj rezervat în roux până când este neted. Se fierbe până când amidonul este complet gătit și sosul este îngroșat, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Se scoate de pe foc, se transferă într-un vas mediu de amestecare și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
12
Îndoiți ușor homarul în lichidul de braconaj îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
13
Întindeți ambalajele wonton, lucrând în loturi mici, astfel încât să nu se usuce. Lingurați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia, periați marginile cu apă pentru a umezi, așezați un al doilea wonton deasupra și apăsați pentru a adera. Folosiți un tăietor de prăjituri inversat de 2 inci (partea netedă) pentru a sigila ușor umplutura în mijloc (acest lucru asigură o potrivire confortabilă și fără bule de aer care vor face ca ravioli să izbucnească atunci când sunt braconate). Folosiți un tăietor de prăjituri de 3 inci (partea ascuțită) pentru a tăia și a crea raviolis rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
RavioliRavioli
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
14
Aduceți 2 litri de apă bine sărată la foc mic într-o oală mare. Lucrând în loturi, fierbeți ravioli până când sunt al dente, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Scoateți cu o lingură pliată și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
16
Între timp, faceți sosul de salvie cu unt brun: puneți o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Adăugați untul și gătiți, amestecând până se topește și devine spumos. Odată ce untul devine maro auriu și are o aromă de nucă, aproximativ 3 minute, adăugați caperele, salvia și usturoiul. Condimentează ușor cu sare și piper. Odată ce salvia este parfumată, scoateți tigaia de pe foc și pliați pătrunjelul, tarhonul și sucul de lămâie. Se amestecă pentru a încorpora și încălzi ierburile și lămâia-acest lucru le va elibera aroma, dar își vor menține culoarea vibrantă strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Pentru a încălzi și a servi: lucrând în loturi pentru a nu supraaglomera tigaia, aruncați ușor ravioli în untul brun într-o tigaie mare pentru 1 până la 2 minute la foc mediu pentru a acoperi uniform pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Așezați ravioli pe farfurii și lingurați peste sosul din tigaie. Se acoperă cu parmezan ras, se ornează cu muguri de busuioc și o picătură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
RavioliRavioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista