Ravioli de grâu integral cu legume de usturoi Sotate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli de grâu integral cu legume de usturoi Sotate. Pentru $1.56 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 355 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați buitoni circulatory four cheese ravioli, ulei de măsline extravirgin, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Ravioli cu dovlecel saut, Ravioli de sfeclă cu Ciuperci sotate, și Legume la grătar și Ravioli.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fasole verde, sare și piper; gatiti, amestecand frecvent, timp de 5 minute.
Adăugați dovlecei; gatiti, amestecand frecvent, timp de 3 minute.
Adăugați roșiile și usturoiul; gatiti, amestecand frecvent, timp de 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Aruncați pastele pregătite; gatiti, amestecand frecvent, timp de 3 minute sau pana cand pastele sunt calde.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.