Ravioli de dovlecei Butternut cu Pancetta și salvie

Ravioli de Squash Butternut cu Pancettan și salvie ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 489 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, pancetta, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Încercați Ravioli de Squash Butternut cu Pancettan și salvie, Ravioli de Squash Butternut cu salvie, și Squash Butternut Și Ravioli Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste ciuperci într-un bol. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie și scurgeți. Strângeți ciupercile pentru a elimina excesul de umiditate. Se taie ciupercile.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta; gatiti pana cand sunt crocante.
Scoateți jumătate din pancetta din tigaie cu o lingură pliată și puneți-o într-un bol mediu, rezervând pancetta rămasă și picături.
Adăugați ciupercile, dovleceii, pesmetul, brânza, coaja, sarea, nucșoara și oul în castron, amestecând pentru a combina.
Lucrul cu 1 won Ton wrapper la un moment dat (acoperi restul de ambalaje cu un prosop umed pentru a le menține de la uscare), lingura aproximativ 1 lingura suc de fructe amestec în centrul de fiecare înveliș.
Periați marginile învelișului cu apă, iar partea superioară cu un alt înveliș, întinzând ușor învelișul superior pentru a întâlni marginile învelișului inferior. Apăsați ferm marginile împreună cu degetele și tăiați marginile cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci. Repetați procedura cu restul de ambalaje de ton câștigate și amestec de dovlecei.
Umpleți un cuptor olandez mare cu apă; aduceți la foc mic.
Adăugați jumătate din ravioli; gatiti 3 minute sau pana cand se face (nu fierbeti).
Scoateți ravioli cu o lingură cu fante. Păstrați cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Reîncălziți pancetta rămasă și picăturile la foc mediu-mic; stropiți peste ravioli.
Se presară cu salvie și piper.