Ravioli de dovleac cu unt brun salvie și ciocolată dulce-amăruie
Ravioli de dovleac cu unt brun salvie și ciocolată dulce-amăruie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. Acest fel principal are 804 calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Un amestec de aluat de ravioli sau ciocolată dulce-amăruie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dovlecei De Nucă Și Ravioli Mascarpone Cu Unt Brun De Alune, Gnocchi de dovleac cu unt brun salvie, și Butternut Squash Și Salvie Unt Brun Cu Tortellini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați dovleceii în 1/2 și răzuiți semințele.
Răspândiți 1 lingură de melasă în cavitate. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați partea tăiată în jos pe o tigaie. Gatiti la cuptor pana se inmoaie foarte mult, aproximativ 1 ora. (Vezi notele bucătarului.)
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și scoateți carnea în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Puree squash până se omogenizează, apoi se întinde pe o foaie de copt și se întoarce la cuptorul de 375 de grade pentru a se usca, aproximativ 10 minute. Consistența va fi ca piureul de cartofi.
Răzuiți într-un castron mare de amestecare.
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu-mic până începe să se rumenească. Scoateți imediat de pe foc și adăugați restul de 1 lingură de melasă și tot oțetul.
Adăugați la dovlecei cu mascarpone, parmezan, scorțișoară și nucșoară. Condimentează, după gust, cu sare și piper și amestecă bine. Rețeta poate fi făcută înainte de acest punct (Face 2 căni de umplere), acoperiți bine și refrigerați 4 ore sau până la 2 zile.
Așezați o foaie de aluat de paste pe o placă ușor făinată.
Tăiați în cercuri cu un tăietor de patiserie de 3 1/2 inch. Puneți 1 lingură de umplutură de dovlecei în centrul a 1/2 runde folosind fie o pungă de patiserie, fie o lingură mică. Lăsați o margine de 1/2 inch în jurul umpluturii. Umeziți marginile cu apă și acoperiți cu rundele rămase de aluat. Apăsați tot aerul afară și sigilați ferm apăsând de jur împrejur cu vârful degetelor.
Așezați raviolis să se usuce pe o placă ușor făinată sau pe o foaie de copt și făinați ușor blaturile. Repetați până când rămâneți fără aluat și/sau umplutură. Pentru a găti, fierbeți în apă ușor sărată până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Rezervați 2 uncii de apă de gătit.
Raviolis nefiert, umplut poate fi utilizat imediat sau congelat timp de 2 luni.
Așezați-le pe Tigăi și puneți-le în congelator până la congelare.
Transferați în punga de plastic.
Pentru untul brun de salvie: în timp ce raviolisul se gătește, într-o tigaie mare, topiți untul cu salvia și un vârf de sare până se spumează și devine maro deschis. Rezervă.
La foc mediu aruncați raviolisul gătit în untul de salvie, apoi transferați - l într-un platou de servire sau feluri de mâncare.
Adăugați 2 uncii de apă de gătit în tigaie și rotiți cu orice unt rezidual. Puneți sosul de unt peste raviolis, apoi terminați cu un grătar generos de parmezan și ciocolată dulce-amăruie.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Ravioli în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
![Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva]()
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie, strălucitoare, strălucitoare, cu reflexii de granat ușor. Nasul degajă arome de fructe coapte roșii, urmate de indicii de tutun, piper negru și pădure dulce, care devin mai complexe odată cu maturitatea. La început legat și plin, taninurile se amestecă bine cu componenta fructată. Gust de lungă durată, care se exprimă în profunzime excelentă.