Ravioli de dovleac cu Pesto de semințe de dovleac
Ravioli de dovleac cu Pesto de semințe de dovleac este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli de dovleac cu Pesto de semințe de dovleac, Supă de dovleac cu semințe de dovleac-Pesto de mentă, și Supă de dovleac cu Pesto de mentă din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți semințele de dovleac pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 5 minute.
Combinați semințele, pătrunjelul și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux constant și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Răzuiește amestecul într-un bol și amestecă parmezan, cayenne și scorțișoară. Condimentează Ravioli de dovleac cu semințe de dovleac Pesto păianjeni de măsline cu sare. (Pesto va fi gros.)
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului. Puneți deoparte 1 cană de apă de gătit pentru paste, scurgeți ravioli și întoarceți pastele în oală. Amestecați ușor pesto și suficientă apă rezervată pentru a umezi ravioli.