Ravioli de Crab în sos cremos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ravioli de Crab în sos cremos de roșii. O porție conține 223 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul cremos de sos de roșii, lapte, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de pui cu sos cremos de roșii, Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc, și Sos Cremos De Paste Cu Crab De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scurgeți carnea de crab, rezervând lichid. Într-un castron mic, combinați carnea de crab, brânza și condimentul Italian.
Ungeți un înveliș wonton cu oul bătut.
Așezați aproximativ 1/2 linguriță amestec de crab în centru și pliați învelișul în diagonală pentru a crea un triunghi. Apăsați marginile pentru a sigila.
Transferați pe o foaie de copt cu praf de făină. Repetați până când s-a folosit toată umplutura de crab; acest lucru ar trebui să facă aproximativ 32 de ravioli.
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Între timp, într-o cratiță mare, combinați laptele și lichidul de crab scurs rezervat la foc mediu-mare.
Bateți în sos, adăugați unt și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, timp de 3 minute. Păstrați sosul cald la foc mic în timp ce fierbeți ravioli. În loturi de 8, aruncați ravioli în apă clocotită. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand ravioli se ridica la suprafata. Cu o lingură pliată, transferați cu grijă ravioli în sos. Repetați până când toate ravioli sunt gătite. Împărțiți ravioli în mod egal între 8 plăci.
Se presară pătrunjel și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Parducci small Lot Chardonnay Wine new Label cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă]()
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri premium Chardonnay pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.