Ravioli de Crab în sos cremos de roșii

Ravioli de Crab în sos cremos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ravioli de Crab în sos cremos de roșii. O porție conține 223 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul cremos de sos de roșii, lapte, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de pui cu sos cremos de roșii, Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc, și Sos Cremos De Paste Cu Crab De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scurgeți carnea de crab, rezervând lichid. Într-un castron mic, combinați carnea de crab, brânza și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
CrabmeatCrabmeat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți un înveliș wonton cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați aproximativ 1/2 linguriță amestec de crab în centru și pliați învelișul în diagonală pentru a crea un triunghi. Apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
5
Transferați pe o foaie de copt cu praf de făină. Repetați până când s-a folosit toată umplutura de crab; acest lucru ar trebui să facă aproximativ 32 de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Între timp, într-o cratiță mare, combinați laptele și lichidul de crab scurs rezervat la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți în sos, adăugați unt și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, timp de 3 minute. Păstrați sosul cald la foc mic în timp ce fierbeți ravioli. În loturi de 8, aruncați ravioli în apă clocotită. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand ravioli se ridica la suprafata. Cu o lingură pliată, transferați cu grijă ravioli în sos. Repetați până când toate ravioli sunt gătite. Împărțiți ravioli în mod egal între 8 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Parducci small Lot Chardonnay Wine new Label cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri premium Chardonnay pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista