Ravioli de ciuperci și spanac cu sos de unt de arpagic

Ravioli de ciuperci și spanac cu sos de unt de arpagic
Ravioli de ciuperci și spanac cu sos de unt de arpagic necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 365 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper măcinat, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați Ravioli de ciuperci cu sos de parmezan-arpagic, Ravioli De Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Unt De Alune, și Ravioli de ciuperci sălbatice în sos de salvie și unt brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 1 linguriță ulei de măsline, apă și ouă întregi într-un bol până se omogenizează uniform; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați făina și sarea într-un castron mare separat și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de ou în fântână și se amestecă doar până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted, 5 până la 10 minute, adăugând mai multă făină sau apă, după cum este necesar. Înfășurați aluatul strâns cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciupercile și continuați să gătiți și să amestecați până când legumele sunt moi și lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
6
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească.
7
Bateți crema de brânză într-un bol până se omogenizează. Se amestecă amestecul răcit de ciuperci, parmezan, brânză mozzarella, spanac, 1 lingură de arpagic, pătrunjel și piper cayenne. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Rotiți aluatul de paste până la aproximativ 1/16 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
RolaRola
9
Tăiați cercuri de 3 până la 4 inci folosind un tăietor mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
10
Rotiți fiecare cerc cât mai subțire posibil. Lucrând cu un cerc la un moment dat, periați ușor pastele cu albusul de ou. Scoateți aproximativ 1 lingură plină de umplutură de ciuperci pe centrul pastelor, apoi acoperiți cu o a doua bucată de paste, ciupind marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiuperciCiuperci
PastePaste
RolaRola
11
Tăiați ravioli sigilați cu tăietorul de prăjituri încă o dată pentru a crea o formă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
12
Așezați ravioli finite pe o foaie de copt cu făină și repetați procesul cu pastele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați ravioli și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand pastele plutesc in varf, 3 pana la 4 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Pentru a face sos: topiți untul într-o tigaie la foc mare, gătiți și amestecați până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se servește peste ravioli fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista