Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini

Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini
Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ciuperci porcini, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Porcini De Rață Sălbatică, Mămăligă de ciuperci sălbatice cu sos Porcini, și Ravioli cu ciuperci sălbatice ale lui Cyn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați porcini.
3
Se ia de pe foc; se lasă la macerat până când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Așezați strecurătoarea peste bolul mediu; strecurătoare de linie cu pânză de brânză. Strecurați lichidul de înmuiere a ciupercilor (rezervați ciupercile pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați șalotă; reduceți căldura la mediu-scăzut și saut până când șalota este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Adăugați lichid de înmuiere a ciupercilor, apoi bulion de pui, vin, Sherry, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la foc mic înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Gatiti ravioli intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Scurgere.
10
Adăugați ravioli în bulionul fierbinte de ciuperci; oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
RavioliRavioli
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
11
Se presară cu blaturi de ceapă verde și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista