Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini
Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ciuperci porcini, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Porcini De Rață Sălbatică, Mămăligă de ciuperci sălbatice cu sos Porcini, și Ravioli cu ciuperci sălbatice ale lui Cyn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Se ia de pe foc; se lasă la macerat până când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Așezați strecurătoarea peste bolul mediu; strecurătoare de linie cu pânză de brânză. Strecurați lichidul de înmuiere a ciupercilor (rezervați ciupercile pentru o altă utilizare).
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șalotă; reduceți căldura la mediu-scăzut și saut până când șalota este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați lichid de înmuiere a ciupercilor, apoi bulion de pui, vin, Sherry, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la foc mic înainte de utilizare.
Gatiti ravioli intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Adăugați ravioli în bulionul fierbinte de ciuperci; oală în boluri.
Se presară cu blaturi de ceapă verde și se servește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.