Ravioli de ciuperci sălbatice cu vinete și brânză de capră

Ravioli de ciuperci sălbatice cu vinete și brânză de capră necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 511 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica brânză de capră, la, roșii de viță de vie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Încercați Ciuperci sălbatice-brânză de capră Phyllotriangles, Omlete cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, și Frittata cu ciuperci sălbatice și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală cu apă pe aragaz pentru a fierbe pentru paste.
Tăiați jumătate din piele din vinete. Lăsând puțină piele va adăuga culoare și textură vasului. Vinetele mici și ferme nu sunt prea amare și atunci când sunt ferme, nu vor absorbi atât de mult ulei, deci nu trebuie să fie sărate și presate. Cu toate acestea, dacă lăsați toată pielea, mai ales atunci când utilizați vinete pentru bebeluși, pielea depășește aroma cărnii, iar textura este prea dură în general.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Tăiați vinetele în bucăți de 1 inch cu 1/2 inch.
Adăugați 2 ture de ulei de măsline extravirgin în tigaie, usturoiul și vinetele. Întoarceți și aruncați vinetele și condimentați-le cu sare și piper.
Lăsați-l să se rumenească ușor la margini, aproximativ 5 minute, apoi reduceți focul la mediu mic și continuați să gătiți.
Adăugați sare și ravioli în apa pentru paste și fierbeți la pachet, aproximativ 5 sau 6 minute, până când sunt fragede.
În timp ce pastele se gătesc, tăiați roșiile și adăugați-le la vinetele de gătit. Reglați condimentele cu sare și piper.
Scurgeți pastele fierte și farfuria individual sau pe un platou. Se acoperă cu vinete și roșii și tot busuiocul și brânza. Dacă plăcuți individual, folosiți 1/4 din busuioc și 2 uncii de brânză, sfărâmate, pe porție.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.