Ravioli De Ciuperci Sălbatice

Ravioli De Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 4 și costă 6,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 874 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, ceapă verde, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de ciuperci sălbatice Cyn, Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, și Ricotta-Taleggio Ravioli cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 linguriță de umplutură de ciuperci în centrul a 1 înveliș wonton. Udați marginile wontonului cu puțină apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Așezați un alt înveliș wonton deasupra și apăsați pentru a sigila marginile. Folosind o furculiță, sertizați în jurul marginilor, dacă doriți.
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand se ridica la suprafata si sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgere.
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Gatiti ciupercile pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si continuati sa gatiti timp de 30 de secunde. Trageți tigaia de pe foc, adăugați scotch și întoarceți tigaia la arzător. Gatiti pana cand Scotch-ul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Scotch WhiskyScotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ravioli, bulion de pui, unt și somon afumat și reduceți ușor, până când sosul are corp. Dish în 4 boluri si se presara cu marar, ceapa verde, și capere pe partea de sus a fiecărui castron de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Somon AfumatSomon Afumat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
RavioliRavioli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
10
Adăugați ciupercile și lăsați-le singure să se caramelizeze, fără a deranja ciupercile în timp ce gătesc. (Cu cât ciupercile sunt mai agitate, cu atât va fi eliberată mai multă umiditate.) Când ciupercile sunt bine rumenite, adăugați cimbru și pătrunjel. Degajează cu vermut și gătește până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
VermutVermut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați demi-glace de pui și reduceți până se usucă. Aruncați pudra de porcini, ceapa verde și panko și trageți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se transferă într-o tigaie și se lasă să se răcească, neacoperită. Când se răcește, pliați brânzeturile și refrigerați, acoperite, într-un recipient strâns până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista