Ravioli De Ciuperci Sălbatice

Ravioli De Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 4 și costă 6,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 874 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, ceapă verde, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de ciuperci sălbatice Cyn, Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, și Ricotta-Taleggio Ravioli cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 linguriță de umplutură de ciuperci în centrul a 1 înveliș wonton. Udați marginile wontonului cu puțină apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Așezați un alt înveliș wonton deasupra și apăsați pentru a sigila marginile. Folosind o furculiță, sertizați în jurul marginilor, dacă doriți.
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand se ridica la suprafata si sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgere.
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Gatiti ciupercile pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si continuati sa gatiti timp de 30 de secunde. Trageți tigaia de pe foc, adăugați scotch și întoarceți tigaia la arzător. Gatiti pana cand Scotch-ul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Scotch WhiskyScotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ravioli, bulion de pui, unt și somon afumat și reduceți ușor, până când sosul are corp. Dish în 4 boluri si se presara cu marar, ceapa verde, și capere pe partea de sus a fiecărui castron de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Somon AfumatSomon Afumat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
RavioliRavioli
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați ciupercile și lăsați-le singure să se caramelizeze, fără a deranja ciupercile în timp ce gătesc. (Cu cât ciupercile sunt mai agitate, cu atât va fi eliberată mai multă umiditate.) Când ciupercile sunt bine rumenite, adăugați cimbru și pătrunjel. Degajează cu vermut și gătește până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VermutVermut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați demi-glace de pui și reduceți până se usucă. Aruncați pudra de porcini, ceapa verde și panko și trageți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se transferă într-o tigaie și se lasă să se răcească, neacoperită. Când se răcește, pliați brânzeturile și refrigerați, acoperite, într-un recipient strâns până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt integralunt integral1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt integralunt integral2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cu nasturi, tocateciuperci cu nasturi, tocate2Bucăți de caramele Heath Barcapere, drenatecapere, drenate851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânza preferată sau orice combinațiebrânza preferată sau orice combinație4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pui demi-glace (sau 4 uncii bulion de pui, redus cu 1/2)pui demi-glace (sau 4 uncii bulion de pui, redus cu 1/2)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vermut uscatvermut uscat2Bucăți de caramele Heath Barmărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de cimbru tocatefrunze proaspete de cimbru tocate281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dressing lamaie piperdressing lamaie piper12 lingurițe de pudră de usturoidressing lamaie piperdressing lamaie piper23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa verde feliataceapa verde feliata43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa verde, tăiată pe părtinireceapa verde, tăiată pe părtinire1Oreos dublu umplutpudră de ciuperci porcinipudră de ciuperci porcini1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci feliateciuperci feliate571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci de stridii, tocateciuperci de stridii, tocate571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pesmet pankopesmet panko1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci portobello, tocateciuperci portobello, tocate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt4creveți și cu veneSareSare571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Scotch WhiskyScotch Whisky851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapă eșalotă, decojită și tocatăceapă eșalotă, decojită și tocată1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.somon afumat, tăiat în bucăți de 1/2-inch cu 1 1/2-inchsomon afumat, tăiat în bucăți de 1/2-inch cu 1 1/2-inch16Wonton wrappersWonton wrappers
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista