Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 4 și costă 6,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 874 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, ceapă verde, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de ciuperci sălbatice Cyn, Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, și Ricotta-Taleggio Ravioli cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 linguriță de umplutură de ciuperci în centrul a 1 înveliș wonton. Udați marginile wontonului cu puțină apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Așezați un alt înveliș wonton deasupra și apăsați pentru a sigila marginile. Folosind o furculiță, sertizați în jurul marginilor, dacă doriți.
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand se ridica la suprafata si sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgere.
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Gatiti ciupercile pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si continuati sa gatiti timp de 30 de secunde. Trageți tigaia de pe foc, adăugați scotch și întoarceți tigaia la arzător. Gatiti pana cand Scotch-ul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Scotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ravioli, bulion de pui, unt și somon afumat și reduceți ușor, până când sosul are corp. Dish în 4 boluri si se presara cu marar, ceapa verde, și capere pe partea de sus a fiecărui castron de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Somon Afumat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ravioli
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați ciupercile și lăsați-le singure să se caramelizeze, fără a deranja ciupercile în timp ce gătesc. (Cu cât ciupercile sunt mai agitate, cu atât va fi eliberată mai multă umiditate.) Când ciupercile sunt bine rumenite, adăugați cimbru și pătrunjel. Degajează cu vermut și gătește până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vermut
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați demi-glace de pui și reduceți până se usucă. Aruncați pudra de porcini, ceapa verde și panko și trageți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se transferă într-o tigaie și se lasă să se răcească, neacoperită. Când se răcește, pliați brânzeturile și refrigerați, acoperite, într-un recipient strâns până când sunt gata de utilizare.