Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți

Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 606 calorii, 23g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ravioli cu brânză, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, Lasagna Cu Ciuperci Portobello, și Burger De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aveți o oală de apă aproape de fierbere înainte de a începe sosul pentru această rețetă! Dacă sunteți rapid la prepararea sosului, aruncați ravioli când începeți să faceți sosul. Dacă nu, gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului.
Într-o cratiță mare, topiți 1/4 cană de unt sau margarină la foc mediu.
Se sotează usturoiul timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă uleiul de măsline și caperele.
Adăugați 4 uncii de vin alb și creveți și aduceți la fierbere.
Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute, lăsând vinul să se reducă. Se amestecă ciupercile feliate și untul și vinul suplimentar, astfel încât sosul să fie gros, dar încă lichid după 2 până la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se adaugă piper proaspăt după gust.
Pentru a servi, așezați raviolis pe 4 farfurii, apoi așezați 5 până la 6 creveți pe fiecare farfurie. Distribuiți uniform sosul rămas între cele patru farfurii și garnisiți cu multă parmezan proaspăt ras!