Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți

Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți
Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 606 calorii, 23g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ravioli cu brânză, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, Lasagna Cu Ciuperci Portobello, și Burger De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aveți o oală de apă aproape de fierbere înainte de a începe sosul pentru această rețetă! Dacă sunteți rapid la prepararea sosului, aruncați ravioli când începeți să faceți sosul. Dacă nu, gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o cratiță mare, topiți 1/4 cană de unt sau margarină la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se sotează usturoiul timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă uleiul de măsline și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați 4 uncii de vin alb și creveți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute, lăsând vinul să se reducă. Se amestecă ciupercile feliate și untul și vinul suplimentar, astfel încât sosul să fie gros, dar încă lichid după 2 până la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se adaugă piper proaspăt după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Pentru a servi, așezați raviolis pe 4 farfurii, apoi așezați 5 până la 6 creveți pe fiecare farfurie. Distribuiți uniform sosul rămas între cele patru farfurii și garnisiți cu multă parmezan proaspăt ras!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
RavioliRavioli
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista