Ravioli de ciuperci cu sos parmezan-arpagic
Rețeta Ravioli de ciuperci cu sos de parmezan-arpagic ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 306 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină, ciuperci nasture, ciuperci pre portobello și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui în sos de cremă de arpagic parmezan, Ravioli și Edamame în sos parmezan, și Ravioli de sparanghel în sos parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ravioli, puneți ciupercile în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă șalotă, și saut timp de 2 minute.
Adăugați ciuperci și 1/8 linguriță sare; gatiti 5 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand ocazional.
Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de ciuperci în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile aluatului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Prindeți marginile împreună pentru a sigila, formând un triunghi.
Așezați ravioli pe o foaie mare de copt presărată cu amidon de porumb.
Pentru a pregăti sosul, combinați laptele și făina într-o cratiță mică la foc mediu-mic; se amestecă cu un tel. Gatiti 4 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, 1 lingură de arpagic, 1/8 linguriță sare și piper. Pune deoparte; păstrați cald.
Gatiti ravioli in apa clocotita 2 minute sau pana se inmoaie.
Garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.