Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie
Rețeta Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, prăjit, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru, și Salvie Și Ravioli Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați gros castanele. Gatiti pancetta in 3 linguri de unt intr-o cratita grea la foc moderat, amestecand, pana cand sunt crocante pe margini, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Se adaugă castane și apă și se fierbe, amestecând, până când lichidul este redus la jumătate. Aruncați usturoiul.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați într-o pastă grosieră cu o furculiță. Cojiți jumătate din măr și tăiați suficient din jumătatea decojită în zaruri de 1/4 inci pentru a măsura 3 linguri. Rezervați restul mărului necojit. Amestecați mărul tăiat cubulețe, decojit în amestecul de castane cu parmezan, pătrunjel și sare și piper după gust. Puneți 1 înveliș de tonă câștigat pe o suprafață de lucru, păstrând învelișurile rămase în folie de plastic și Movilă 1 lingură slabă de umplutură în centru. Periați ușor marginile învelișului cu apă și deasupra cu un al doilea înveliș, apăsând în jurul umpluturii pentru a forța aerul. Tăiați excesul de aluat cu un tăietor rotund de 2 3/4 inci și sigilați bine marginile, apăsându-le împreună cu vârful degetelor.
Transferați ravioli într-un prosop de bucătărie uscat, apoi faceți mai mult în același mod.
Tăiați suficient mărul necojit în zaruri de 1/4 inci pentru a măsura 3 linguri și aruncați cu suc de lămâie.
Încălziți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc moderat până când spuma dispare și untul începe să se rumenească. Se amestecă salvia și se gătește, amestecând, până când salvia este crocantă și untul se rumenesc. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați ravioli într-o oală de 6 litri cu apă clocotită sărată, apoi gătiți la fierbere lentă, amestecând ușor ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Transferați cu grijă ravioli cu o lingură pliată într-o strecurătoare pentru a se scurge. Glisați ravioli în unt de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând ușor, 1 minut.
Presărați ravioli cu măr necojit și condimentați cu piper.;
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto