Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie

Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie
Rețeta Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, prăjit, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru, și Salvie Și Ravioli Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați gros castanele. Gatiti pancetta in 3 linguri de unt intr-o cratita grea la foc moderat, amestecand, pana cand sunt crocante pe margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă castane și apă și se fierbe, amestecând, până când lichidul este redus la jumătate. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Transferați amestecul într-un castron și amestecați într-o pastă grosieră cu o furculiță. Cojiți jumătate din măr și tăiați suficient din jumătatea decojită în zaruri de 1/4 inci pentru a măsura 3 linguri. Rezervați restul mărului necojit. Amestecați mărul tăiat cubulețe, decojit în amestecul de castane cu parmezan, pătrunjel și sare și piper după gust. Puneți 1 înveliș de tonă câștigat pe o suprafață de lucru, păstrând învelișurile rămase în folie de plastic și Movilă 1 lingură slabă de umplutură în centru. Periați ușor marginile învelișului cu apă și deasupra cu un al doilea înveliș, apăsând în jurul umpluturii pentru a forța aerul. Tăiați excesul de aluat cu un tăietor rotund de 2 3/4 inci și sigilați bine marginile, apăsându-le împreună cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
CastaneCastane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Transferați ravioli într-un prosop de bucătărie uscat, apoi faceți mai mult în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Tăiați suficient mărul necojit în zaruri de 1/4 inci pentru a măsura 3 linguri și aruncați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Încălziți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc moderat până când spuma dispare și untul începe să se rumenească. Se amestecă salvia și se gătește, amestecând, până când salvia este crocantă și untul se rumenesc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ravioli într-o oală de 6 litri cu apă clocotită sărată, apoi gătiți la fierbere lentă, amestecând ușor ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Transferați cu grijă ravioli cu o lingură pliată într-o strecurătoare pentru a se scurge. Glisați ravioli în unt de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Presărați ravioli cu măr necojit și condimentați cu piper.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Revista