Ravioli de cartofi și brânză cu sos proaspăt de roșii

Cartofi și brânză Ravioli cu sos de rosii proaspete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 613 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, cartofi roșii, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii, Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii și anghinare, și Supă de roșii prăjită lent cu Ravioli de brânză și busuioc proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 20 de minute.
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie și piure. Cartofi reci. Se amestecă 1 cană de brânză și mentă. Condimentați umplutura după gust cu sare și piper.
Tapetați 2 foi de copt cu folie de plastic; se presară cu făină. Stivuiți 6 ambalaje wonton pe suprafața de lucru. Tăiați marginile stivei wonton pentru a forma 2 pătrate de 3/4 inci, de preferință folosind tăietor de roți de patiserie cu margini de scoici. Repetați stivuirea și tunderea cu ambalajele rămase.
Așezați jumătate din ambalaje pe suprafața de lucru.
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia.
Ungeți ușor marginile ambalajelor cu apă. Acoperiți fiecare cu un alt înveliș; apăsați pe margini pentru a sigila bine.
Așezați ravioli pe foile de copt pregătite. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Se presară ușor cu făină. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.)
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Se adaugă roșiile și saut-ul până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Transferați 1/2 cană de sos într-un castron mare de servire puțin adânc.
Lucrând în loturi, gătiți ravioli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, dar încă fermă de mușcat, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ravioli în castron cu sos. Lingura sos rămas peste.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă și se servește.