Ravioli de cartofi umpluți cu carne: Ofelle Triestine

Ravioli de cartofi umpluți cu carne: Ofelle Triestine
Ravioli de cartofi umpluți cu carne: Ofelle Triestine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 822 calorii, 41G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, vițel măcinat, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 80%. Rețete similare sunt Cotlete De Cartofi (Clătite Cu Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Kolduny din Belarus (clătite de cartofi umplute cu carne măcinată), și Ravioli Din Carne.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii întregi în apă până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se scurge și, în timp ce încă cald, coaja, și a alerga printr-un ricer sau moara de alimente.
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
3
Așezați cartofii într-un castron mare și adăugați oul, un vârf de sare și suficientă făină pentru a face un aluat care să aibă aceeași consistență a aluatului de gnocchi. Frământați aluatul timp de 5 minute, apoi lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
GnocchiGnocchi
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mare, apoi adăugați ceapa, vițelul și cârnații și rumeniți la foc mediu-mare până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc mare până când spanacul este bine gătit și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Lasă să se răcească.
7
Rotiți aluatul de paste pe o mașină de paste până la cea mai subțire setare și tăiați pătrate de 3 inci din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
8
Așezați o lingură slabă de umplutură în mijlocul a 1/2 din pătrate și acoperiți-le cu celelalte pătrate, apăsând marginile împreună pentru a sigila. Pune deoparte.
9
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand sunt fragede si fierte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se scurge și se pune într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Stropiți untul, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista