Ravioli de cartofi umpluți cu carne: Ofelle Triestine
Ravioli de cartofi umpluți cu carne: Ofelle Triestine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 822 calorii, 41G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, vițel măcinat, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 80%. Rețete similare sunt Cotlete De Cartofi (Clătite Cu Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Kolduny din Belarus (clătite de cartofi umplute cu carne măcinată), și Ravioli Din Carne.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii întregi în apă până când sunt foarte fragede.
Se scurge și, în timp ce încă cald, coaja, și a alerga printr-un ricer sau moara de alimente.
Așezați cartofii într-un castron mare și adăugați oul, un vârf de sare și suficientă făină pentru a face un aluat care să aibă aceeași consistență a aluatului de gnocchi. Frământați aluatul timp de 5 minute, apoi lăsați să se odihnească 30 de minute.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mare, apoi adăugați ceapa, vițelul și cârnații și rumeniți la foc mediu-mare până se rumenesc frumos.
Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc mare până când spanacul este bine gătit și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Rotiți aluatul de paste pe o mașină de paste până la cea mai subțire setare și tăiați pătrate de 3 inci din aluat.
Așezați o lingură slabă de umplutură în mijlocul a 1/2 din pătrate și acoperiți-le cu celelalte pătrate, apăsând marginile împreună pentru a sigila. Pune deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand sunt fragede si fierte, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se pune într-un bol de servire.
Stropiți untul, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo