Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de brânză cu sos de roșii proaspete. Această rețetă face 8 porții cu 386 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii și anghinare, Ravioli de cartofi și brânză cu sos proaspăt de roșii, și Supă de roșii prăjită lent cu Ravioli de brânză și busuioc proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-un robot de bucătărie. Procesați până când amestecul de aluat părăsește părțile laterale ale bolului.
Se scoate într-un bol de amestecare și se frământă cu mâna câteva minute până se omogenizează. (Dacă aluatul este prea uscat, adăugați câteva picături de apă.) Împărțiți în 4 părți egale și formați-le în discuri. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Faceți umplutura de ravioli
Puneți brânzeturile, sarea și piperul într-un blender și pulsați.
Adăugați gălbenușurile de ou și pulsați până se încorporează.
Rulați discurile de aluat în foi subțiri într-o mașină de paste. Aranjați păpuși de mărimea unei linguri de umplutură la o distanță de 1 1/2 inci pe una dintre foi.
Periați puțin albuș de ou în jurul fiecărei păpuși, apoi așezați o altă foaie direct deasupra. Apăsați ușor în jurul umpluturii pentru a îndepărta orice buzunare de aer și sigilați foile. Folosind un tăietor de ravioli sau un cuțit, tăiați pătrate de ravioli.
Presărați făină pentru a preveni lipirea aluatului.
Gatiti ravioli in multa apa sarata clocotita pana cand plutesc in varf, 3 pana la 4 minute.
Se scurge bine și se aruncă cu sosul proaspăt de roșii.
Se ornează cu busuiocul tocat rămas și se servește imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon