Ravioli de brânză cu sos de ardei roșu
Reteta Ravioli brânză cu sos de ardei rosu ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 473 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sare kosher și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Cu Brânză De Capră Cu Sos De Ardei Roșu Prăjit, Ravioli de brânză cu trei topping de piper, și Ravioli cu sos de ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o mașină de rulat paste, un tăietor de patiserie, un procesor de alimente și o sticlă de pulverizare.
Pentru ravioli: Cerneti faina si sarea intr-o movila pe o suprafata de lucru curata. Goliți un puț în centrul făinii.
Combinați ouăle și uleiul de măsline în gol.
Bateți ouăle cu o furculiță, trăgând încet o parte din făină. Trageți încet mai multă făină, folosind mâinile până se formează o minge. Frământați aluatul timp de 10 minute, adăugând făină, astfel încât aluatul să fie neted și elastic, nu lipicios sau umed.
Așezați aluatul de paste într-un bol ușor uns și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Într-o tigaie mică, la foc mediu topiți untul și sotati ceapa pana cand se inmoaie.
Combinați ceapa cu brânzeturile Taleggio, ricotta și parmezan. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Rotiți 1/4 din paste printr-o mașină de rulat paste începând de la cea mai largă setare și lucrând până la cea mai îngustă setare, rulând pastele de două ori la fiecare setare pentru a lucra aluatul.
Așezați pastele laminate plate și tăiați marginile cu un tăietor sau cuțit de patiserie.
Așezați 1 lingură de umplutură la intervale de 2 inci pe lungimea pastelor, la 1/2 inci de margine. Spritz pastele cu apă și pliați în 2, pe lungime, peste umplutură. Apăsați pastele în jurul movilelor de umplere pentru a asigura o etanșare bună.
Tăiați pastele în pătrate cu umplutura în mijloc. Repetați cu restul de paste și umplutură. Acoperiți ravioli și puneți deoparte până când sunt gata de gătit. Orice paste rămase derulate pot fi păstrate, învelite dublu, la frigider timp de 3 zile sau la congelator până la 1 lună.
Pentru sos: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați ardeii pe o foaie de copt și coaceți timp de 25 de minute.
Așezați ardeii iute într-un bol mare și acoperiți cu folie de plastic la abur. Cojiți ardeii și îndepărtați tulpina și semințele. Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți untul și uleiul de măsline și sotati usturoiul timp de 15 secunde.
Adăugați hamsiile, reduceți focul la minim și gătiți timp de 1 minut.
Într-un robot de bucătărie, curățați ardeii prăjiți, amestecul de hamsii, sucul de lămâie și sarea până se omogenizează.
Se pune într-o oală și se încălzește la foc mediu.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați ravioli în apă clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Scurgeți ravioli și aruncați cu sos cald.