Ravioli de brânză cu ciuperci

Ravioli brânză cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 394 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de unt, toppinguri: parmezan proaspăt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ravioli de cartofi și brânză cu ciuperci Porcini, Ravioli De Bacon Cu Ciuperci, și Ricotta - ravioli de mazăre cu sparanghel și ciuperci.
Instrucțiuni
Pregătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; se sotează 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați usturoi și ceapă eșalotă; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia curată.
Topiți restul de 4 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; gătiți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă pătrunjelul, salvia și amestecul de ciuperci.
Adăugați ravioli fierbinți și aruncați ușor. Se amestecă sare și piper.
Serviți imediat cu toppingurile dorite.