Ravioli de brânză cu ciuperci

Ravioli de brânză cu ciuperci
Ravioli brânză cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 394 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de unt, toppinguri: parmezan proaspăt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ravioli de cartofi și brânză cu ciuperci Porcini, Ravioli De Bacon Cu Ciuperci, și Ricotta - ravioli de mazăre cu sparanghel și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Pregătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciuperci; se sotează 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați usturoi și ceapă eșalotă; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Topiți restul de 4 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; gătiți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă pătrunjelul, salvia și amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ravioli fierbinți și aruncați ușor. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
RavioliRavioli
8
Serviți imediat cu toppingurile dorite.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista