Ravioli de anghinare cu roșii

Ravioli de anghinare cu roșii
Ravioli de anghinare cu roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, făină, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli De Anghinare Cu Roșii, Ravioli De Anghinare, și Ravioli De Pui Și Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, ouăle, sarea și apa în procesor până când amestecul începe să formeze o bilă, adăugând mai multă apă, picătură cu picătură, dacă aluatul este prea uscat (aluatul trebuie să fie ferm și nu lipicios). Procesați aluatul timp de încă 15 secunde pentru a-l frământa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
2
Transferați pe o suprafață făinoasă și lăsați să stea, acoperit cu un bol inversat, 1 oră pentru a lăsa glutenul să se relaxeze și să ușureze rularea.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Făină de movilă pe o suprafață de lucru, de preferință din lemn, și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Adăugați ouă, sare și apă la bine. Cu o furculiță, bateți ușor ouăle și apa până se combină. Amestecați treptat suficientă făină pentru a forma o pastă, trăgând făina cea mai apropiată de amestecul de ouă și având grijă să nu faceți o deschidere în peretele exterior al puțului. Frământați făina rămasă în amestec cu mâinile pentru a forma un aluat, adăugând mai multă apă, picătură cu picătură, dacă aluatul este prea uscat (aluatul trebuie să fie ferm și nu lipicios). Frământați aluatul până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Acoperiți cu un castron inversat și lăsați să stea 1 oră (pentru a ușura rularea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă inimile de anghinare și saut-ul, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
4
Transferați tot amestecul de anghinare, cu excepția a 3/4 cană, în vasul curățat al procesorului (rezervați amestecul de anghinare rămas în tigaie), apoi adăugați brânză, pătrunjel, gălbenuș, suc de lămâie, sare, piper și nucșoară și pulsați până când amestecul este tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
1
Tăiați aluatul de paste în 4 bucăți, apoi aplatizați fiecare bucată într-un dreptunghi aspru și acoperiți dreptunghiurile cu un castron mare inversat. Setați rolele mașinii de paste pe cea mai largă setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
BolBol
2
Se pudrează ușor 1 dreptunghi cu făină și se alimentează prin role. (Păstrați dreptunghiurile rămase sub castron.) Îndoiți dreptunghiul în jumătate și alimentați-l, capătul pliat mai întâi, prin role de încă 7 sau 8 ori, împăturindu-l în jumătate de fiecare dată și alimentând capătul pliat. Praf cu făină, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea. Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără a se plia. Continuați să alimentați aluatul prin role o dată la fiecare setare, fără pliere, până când ajungeți la cea mai îngustă setare. Aluatul va fi o foaie netedă (aproximativ 24 inci lungime și 4 inci lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pune foaie de aluat pe o suprafață de lucru presarata cu faina si picătură 6 (1 1/2-linguriță) movile de umplere 1 1/2 inch în afară într-un rând în jos centrul de o jumătate de foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
4
Periați oul spălați în jurul fiecărei movile, apoi pliați cealaltă jumătate de foaie peste umplutură. Apăsați ferm în jurul fiecărei movile, forțând aerul. (Buzunarele de aer cresc șansa ca ravioli să se rupă în timpul gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
OuăOuă
5
Tăiați pastele (între movile) cu tăietorul în runde de 3 inci. Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu un prosop de bucătărie curat (nu o cârpă de pământ) și un prosop de praf cu făină, apoi aranjați ravioli în 1 strat în ea. Faceți mai multe ravioli cu aluatul de paste rămas, câte 1 foaie și umplutura rămasă, transferând ravioli în tigaia căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
RavioliRavioli
Movile BarMovile Bar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
6
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. vas de copt ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Aduceți la fierbere o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ravioli, amestecând cu grijă pentru a se separa și, ajustând căldura pentru a menține apa la fierbere ușoară, gătiți până când pastele sunt doar fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
ApăApă
9
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
În timp ce ravioli fierbe, reîncălziți amestecul de anghinare rezervat în tigaie cu unt la foc moderat, apoi adăugați roșiile și apa și gătiți, amestecând, până când roșiile se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
TomateTomate
RavioliRavioli
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați jumătate de ravioli în vasul de copt și acoperiți cu jumătate de amestec de anghinare, jumătate de smântână și jumătate de brânză. Repetați cu ravioli rămași, amestec de anghinare, smântână și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
RavioliRavioli
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Coaceți, neacoperit, până când ravioli este încălzit prin și crema este barbotare, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Aluatul poate fi făcut (dar nu rulat) cu 4 ore înainte și răcit, înfășurat strâns în folie de plastic.* Ravioli pot fi făcute (dar nu fierte) cu 4 ore înainte și răcite în tigaie căptușită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista