Ravioli Cu Unt De Salvie-Nuc
Ravioli cu unt de salvie-nuc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 873 calorii, 30g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet balsamic, frunze de dafin, ravioli cu brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli cu unt brun și salvie, Ravioli cu unt picant de salvie, și Ravioli Cu Unt Brun Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Combinați oțetul, mierea și frunza de dafin într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu-mare până la sirop, 4 până la 5 minute. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați ravioli în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, apoi adăugați salvia și nucile și gătiți până când nucile sunt prăjite, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare, puneți-o în aproximativ 1 cană de apă de gătit și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu aproximativ jumatate, 1 pana la 2 minute.
Scurgeți ravioli, rezervând încă 1/2 cană de apă de gătit.
Adăugați ravioli în tigaie și aruncați pentru a acoperi, adăugând apa rezervată după cum este necesar.
Se ia de pe foc, se aruncă cu parmezanul și se condimentează cu sare. Împărțiți ravioli între farfurii și stropiți cu siropul balsamic.
Fotografie de Antonis Achilleos