Ravioli cu unt brun și salvie

Ravioli cu unt brun și salvie
Ravioli cu unt brun și salvie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 811 calorii, 33g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Unt brun și Ravioli de salvie, Ravioli Cu Unt Brun Și Salvie, și Ravioli cu unt brun și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute. Creșteți căldura la mediu, adăugați salvie și gătiți până când frunzele devin crocante, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți raviolele scurse în oală, adăugați untul și salvia și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RavioliRavioli
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 1/2 cană de parmezan și aruncați din nou. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Pe notele nasului de mure, piele, cireșe și coacăze roșii cu o notă de lemn dulce, grafit și tutun. Taninuri dulci și persistente.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista