Ravioli cu unt brun și salvie
Ravioli cu unt brun și salvie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 811 calorii, 33g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Unt brun și Ravioli de salvie, Ravioli Cu Unt Brun Și Salvie, și Ravioli cu unt brun și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic până se spumează.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute. Creșteți căldura la mediu, adăugați salvie și gătiți până când frunzele devin crocante, aproximativ 1 1/2 minute.
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți raviolele scurse în oală, adăugați untul și salvia și aruncați ușor.
Adăugați 1/2 cană de parmezan și aruncați din nou. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu parmezanul rămas.