Ravioli cu sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli cu sos de roșii. Acest fel principal are 295 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de plante-roșii, escarole rupte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli proaspeți de porumb cu sos de cremă de plante, Ravioli cu sos de roșii de creveți, și Ravioli cu sos de roșii-Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până când se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale vasului procesorului.
Lucrând cu înveliș de 1 tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), puneți aproximativ 1 lingură de amestec de fasole în centrul ambalajului. Umeziți marginile ambalajului cu apă; așezați un alt ambalaj peste umplutură. Prindeți 4 margini împreună pentru a sigila. Repetați cu ambalajele rămase de ton câștigat și amestecul de fasole.
Așezați ravioli pe o foaie de copt; lăsați să stea 30 de minute. Gatiti ravioli in apa clocotita 2 minute sau pana se inmoaie; se scurge bine. Lingură de ierburi-sos de roșii peste ravioli.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.