Ravioli cu sos de mazăre despicat
Ravioli reteta cu sos de mazăre divizat ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.53 pe portie. Acest fel principal are 675 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, semințe de chimen, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Cheesecake Split Cu Banane Cu Sos De Căpșuni, și Ravioli Cu Două Sosuri Se Coace.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți bulionul și mazărea despicată la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când mazărea se destramă, aproximativ 50 de minute.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere; adăugați ravioli. Se amestecă ocazional până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 4 până la 6 minute; scurgere.
Între timp, transferați amestecul de mazăre despicat într-un blender sau robot de bucătărie; se învârte până se omogenizează.
Scoateți și aruncați tulpinile din ardei iute; scuturați și aruncați semințele. Ștergeți tigaia de 3 până la 4 litri.
Adăugați ardei iute, ulei, usturoi și chimen; se amestecă la foc mediu-mare până când usturoiul se rumeneste ușor, aproximativ 1 minut.
Se toarnă mazărea despicată pură în tigaie cu amestec de chili.
Adăugați spanac, roșii și turmeric; amestecați doar până la abur.
Adăugați ravioli scurse în sos și amestecați ușor. Lingurați în mod egal în boluri largi.
Se adaugă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.