Ravioli cu mazăre și șalotă

Ravioli cu mazăre și șalotă
Reteta Ravioli cu mazăre și eșalotă ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 683 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mazăre Cu Pancettan Și Șalotă, Mazăre cu șalotă prăjită, și Mazăre cu șalotă și salată verde.

Instrucțiuni

1
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit și scurgeți pastele. Între timp, încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați mazărea, coaja de lămâie, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și apa rezervată pentru paste. Gatiti, partial acoperit, pana cand mazarea se incalzeste, 3 pana la 4 minute. Împărțiți ravioli între boluri și acoperiți cu amestecul de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RavioliRavioli
PiperPiper
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista