Ravioli cu gălbenuș de ou (uova Da Raviolo) cu sos de slănină-salvie
Ravioli de gălbenuș de ou (uova Da Raviolo) cu sos de slănină-salvie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți parmezan, slănină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Ravioli cu gălbenuș de ou (uova Da Raviolo) cu sos de slănină-salvie, Raviolo cu gălbenuș de ou în sos de unt brun de salvie parfumat cu trufe, și Raviolo cu coaste scurte de vită și gălbenuș de ou.
Instrucțiuni
1
Așezați ricotta și parmezanul într-un castron mediu, condimentați ușor cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se transferă într-o pungă de plastic resigilabilă și se dă la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Așezați slănina într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, aproximativ 10 până la 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți și aruncați aproape toată grăsimea de slănină din tigaie, lăsând doar un strat subțire și orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Rezervați tigaia.Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.Între timp, setați o mașină de paste cu manivelă manuală pe cea mai largă setare și făinați ușor suprafața de lucru. Împărțiți aluatul de paste pregătit în 2 bucăți egale. Acoperiți 1 bucată cu folie de plastic și puneți-o deoparte. Folosind mâinile, apăsați cealaltă jumătate într-un disc rotund de aproximativ 1/4 inch grosime. Treceți aluatul prin rolele netede ale mașinii. (Dacă aluatul este puțin lipicios, pudrați-l ușor cu făină.) Continuați să treceți aluatul prin mașina de paste, ajustându-vă la următoarea setare mai îngustă cu fiecare trecere, până când este foarte subțire, cu grosimea de aproximativ 1/16 inch sau formați numărul 8 pe majoritatea mașinilor. Tăiați capetele rotunjite și aruncați-le (ar trebui să mai aveți cel puțin 36 de centimetri de aluat de paste). Îndoiți foaia de paste de câteva ori, asigurându-vă că faceți cu generozitate făină sau așezați folie de plastic între straturi; pune deoparte. Repetați procesul cu aluatul rămas. Făinați ușor o foaie de copt și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Așezați ambele foi de paste plate pe o suprafață uscată, bine făinată și tăiați 6 bucăți (lățime de 6 inci) din fiecare foaie (astfel încât să ajungeți cu pătrate de 6 pe 6 inci). Aruncați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
6
Scoateți umplutura din frigider și tăiați o gaură de 1/2 inch dintr-unul din colțurile inferioare ale pungii. Pe 6 dintre bucățile de paste, introduceți un inel de umplutură care măsoară aproximativ 1 1/2 inci în diametru (lăsați centrul gol). Pipetați un al doilea inel deasupra primului, formând un cuib pentru gălbenușul de ou (asigurați-vă că ați consumat toată umplutura). Pregătiți un tăietor rotund de 4-1 / 2 sau 5 inci. Crăpați 1 ou, separați albușul de gălbenuș și așezați albușul într-un castron mediu. Folosind coaja de ou sau degetele, așezați ușor gălbenușul în interiorul unuia dintre inelele conducte, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Repetați cu restul de 5 ouă și inele conducte. Rezervați albușurile pentru o altă utilizare.Folosind o perie de patiserie, periați amestecul de ou-apă pe marginile expuse ale pastelor cu inelele de gălbenuș-brânză. Acoperiți ușor cu restul de 6 pătrate de paste începând de la o parte a fiecărui pătrat și drapând pastele peste umplutură și ou, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Împingeți buzunarele de aer în timp ce mergeți și apăsați strâns în jurul umpluturii și gălbenușului de ou pentru a sigila. Centrați tăietorul în jurul umpluturii și gălbenușului de ou pe fiecare raviolo și tăiați pastele suplimentare. Folosind o spatulă plată, transferați cu grijă ravioli pe foaia de copt făinată. Aruncați garniturile. Întoarceți tigaia rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ravioli
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați untul și gătiți până când solidele din lapte alb s-au rumenit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Adăugați salvia și bucățile de slănină rezervate, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bucăți Reale De Slănină
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte în timp ce gătiți ravioli.Adăugați ușor 3 ravioli în apa clocotită și gătiți până când plutesc și umplutura de brânză este încălzită, aproximativ 2 1/2 până la 3 minute. (Nu gătiți prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Îndepărtați cu o lingură cu fante, ștergând excesul de apă sub lingură cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Așezați 1 raviolo pe fiecare dintre cele 3 farfurii. Aruncați ușor restul de 3 ravioli în apă. În timp ce gătesc, lingurați jumătate din sosul de salvie-slănină peste cele 3 ravioli placate. Repetați cu cele 3 ravioli rămase și jumătatea rămasă din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită